na taip pas c4 žiūrėjau tai apatinis eina į interkulerio šlanga per filruka na aš palikau kaip turi būt pas silkes. praeitos savaites pradžioje pradėjo kvailiot gazas kol su šalta važiuoju dingsta gazas išmynus sankaba ilgiau palaikius ir atleidus vel viskas susitvarko atrodytų jog neveiktų elektrinis kuro vožtuvas nes per kelias dienas išbandžiau visokių variantų kai dinksta gazas buvau užgesines ir iškart kūriau bet nesikuria tada ilgiau reikia palaukt tada užsikuria arba ilgai suku startery tada užgriebia užsikuria bet ilgai dar neveikia gazas paminkau pedala kelis kart ir tada vel viskas susitvarko na čia įtariu el. kuro vožtuva nes kai dėjau pravotke ten junginėjau ir jau kūrėmė silke nuo pravotkės tas laidas kur eina y kuro vožtuva neveikia buvo tokia pat bėda ilgai sukdavo ir užsikurdavo bet nebuvo gazo na pamatavau su testeriu ar ateina srovė tuo laidu pasirodo ne, taigi pamėginau kurt neuždėjus ant vožtuvo jokio laido ir ta pati situacija ilgai suka usikuria bet nėra gazo, taigi aš padariau paprastai palikau nuo senos siurblio pravotkes ta laiduka jy pajungiau į siurblio el. vožtuva ir viskas veikė. na iš pradžių šia savaite buvo kilus mintis kad sugedo siurblio el. dalis na bet gal tos dalies gedimų simptomai pasireiškia kitaip