tavo tacometras dar veikia nuo generatoriaus del to gali but kad sokineja o tdi turi eit nuo kompo ar siurblio neissiaiskinau dar apsukos. o del spidometro tai gali but kad plata kazkur lydmetalis itrukes gali but todel ir rodo nerodo arba kur spidometras isikisa i plata toki du ar vienas zali gali but nuo iminejimo lydmetalis sutrukes nes pas mane taip buvo kol netrenki per panele tai tol sokinedavo. sulitavau viska ir dar viekia. toks citerblatas eidavo i 2.0d nes kaip pirkau avanta ant detaliu tai buvo toks. ir youtube mates kelis vaizdelius kur 2.0d su tokeis paciais. cia kaip javose budavo toks pats zales ant apsuku 
jo va butent javose

nu cia su spidometru viskas išsiaiškinta tie žali du kalti viršutiniai as vaziavau su išardytu spidometru ir ziurėjau tai atkasiau bėda šiaip aš jy dabar y benzinine ysidėjes tai apsukas rodo normaliai vas žalias jawinis tachas nieko nesudaro viska daro pati plata darysiu kaip sakiau tas tepalo ir akumo krovima prilituosiu prie dyzelinio skydelio ir bus gerai jo apsukos dyzelyje eina nuo generatoriaus apviju bet vat mano dyzelinis generatorius pavasary kaip sugedo tai vat važinėjau su 90a nuo benzo tai pajungi nuo apvijų laida tai rodo laisvas apsukas 3500rpm :Dtas jawinis žalias tachas

tai kai ka nors vždavau koky drauga tai visi juokiasi iš mano silkės apsukų bet dabar kai nevaziuoja tai ir galvos neskauda