Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: PSSHHH Garažas  (Skaityta 77913 kartus)

Neprisijungęs PSSHHH

• Įrašai: 2222
    • Žiūrėti profilį
Re: PSSHHH Garažas
« Atsakymas #200: 2017 Spalio 23, 15:59:41 »
Taigi, pavazinejau su esu pora savaiciu ff Kaip ir viskas okey, pavaros (y) gal kiek begiu svirti reikia pasireguliuoti, po dvimasio smagracio pakeitus i vienmasi pasijuto dar labiau, kad dezes pagalves yra per minkstos, reikia kazka galvot ar deti oem S6 naujas pagalves ar kazka idomiau sugalvot, bet neprarandant komforto, galvoju gal kisti minksciausia poliuretana vietoj gumos? :think:
Toliau tai grandiniu itempejai, nepadejo oem grandiniu idejimas, dabar net ant laisvu buna barska, nu man aplamai nesiseka, kai ieskau info visad nerandu, kad butu iskart viskas gerai ir pasiklioviau zmogum kuriam viskas ok o pas mane deja, nu bet to ir tikejaus ir reikejo iskart oem detis, bet nieko pabandem, desiu oem naujus ir rami galva bus.

Na ir kad postas nebutu plikas, basas.

Beja nulupau Dipa nuo grotu, nes pradejo luptis po keliu metu devejimo ir palikau oem spalva centrines grotas o chroma aptraukiau plevele. Prie to pacio nulupau geltona plevele nuo priesrukiniu (H-)

Mano akim pagyvejo vaizdas  (H-)
« Paskutinį kartą keitė: 2018 Balandžio 25, 03:34:30 sukūrė PSSHHH »