Sveiki, pagaliau po poros metų ir aš nusprendžiau pasirodyt. Kad galų gale nežiūrėtų skersi į mane kai gatvėje mirkteliu
Jei jau taip detaliai prisistatyt, tai ši mašinėlė pateko į mano rankas 2008 metų lietingą Lapkričio 20tąją. Taigi pirmas savininkas LTU. Nedaug ji pasaulio mačius, nors gimusi 1995-08-03, atkeliavus iš Bavarijos. Tvarkinga, išlaikyta, ekonomiška ir studentui pats tas. (bent taip maniau tada :s ). Parvarė pažįstami žmonės, taigi rida ko gero yra neatsukta. Parbėgo iš Germanijos su 235 540 km. Tada dar jaunas, žioplas buvau ir nepalaukiau gražesnių numerių, taigi dabar va tokie, nei šiokie nei anokie (v) Bet dėl raidžiu ERR pradėjau ją vadint Erlu. (neklauskit kodėl vyriškas vardas
).
Kas iš komplektacijos tai: visi 4 elektriniai langai, veidrodėliai, kondicionierius, ABS, airbag(tik vaire), GSM telefonas(išimtas).
Tada pačio papildyta: autopilotas, kuri sumontavo Rimvydas (rimvydasj - šio forumo dalyvis). Signalizacija su slapuku, dėl visa ko... Šildomos, elektrinės sėdynės progrese. Taip pat dar lauko temperatūros ekranėlis (įsigytas iš Toto, taip pat šio forumo dalyvio).
Stengiuosi prižiūrėt ir mylėt, kad nepasidarytu eilinė "drechla". Malonu kai jau ne pirmas meistras, ką nors darantis, pagiria jos išlaikymą.
Toliau kelsiu nuotraukas, ir vis ką pakomentuosiu. o_o
- Pirmos dienos, ir pirmas apsilankymas pas Bajorą. Darė diagnostika, dėl ko dega ABS lemputė. Taigi galinis, vairuotojo pusės ABS daviklio pirštas pristumtas arčiau ir viskas išsitaisė. Aišku ponas Bajoras neatsimins 2008.11.28 11:51 (matau nuotraukos info)
- Pirmi plovimai ir pucinimai..
- Cia yra didžiausia gyvenimo gėda Pora savaičių važinėjau su per daug žemo profilio padangomis. Va ką reiškia džyyypas
- Keletas nuotraukų apsiuostymui
- Duše ir po jo
- Na dar.. kaip pirmam post'ui per daug nebus
- Na ir ką.. Šiais metais kas man čia užėjo. Bet čiut pakeičiau mašinos įvaizdį. Pirmiausia iš šio forumo nario Vilelis paimtos Apex sport pakabos dalys
- Ilgai tempiau gumą.. Vis laukiau kada Kauno gatves po žiemos pabaigs tvarkyt. Baigėsi sesija ir pašol į garažą
- Surizikavau netekti kelių, labai vertingų respect'o taškų, ir suportus nupūčiau gun metal spalva
- Pagal planą turėjo žeminti 30mm.. Na truputį daugiau gavosi.. Dar ir padangos čiut žemesnės.. (v)
- Priekis. Su galu kaip ir nieko nekeičiau, patikrinau amortizatorių, padažiau lėkštę ir dėjau. O mat su priekiu dėjau apsaugines gumas, buferius, atraminius guolius. Na visa komplektuką naują ir originalų. (kadangi 80tinių kainos nesikandžioja)
- Toliau viskas pakrypo nelabai linksma linkme Leidžių leidžių domkratą, tėvas laukia laukia kada nustos tupt. Pirmas komentaras: bl3t su tokia niekur nenuvažiuosi! Aš ten ji raminau, kad čia tik taip atrodo ir tuo metu po truputėlį riedėjau iš garažo, ir tik grgrgrggrgr Vsio sako, varyk atgal, imam naaaa.. jas. Bet padėjau lentutes, išriedėjau šiaip ne taip Ir ką gi.. mat kaip ji sugulė
- Toliau sekė galo pritamsinimo klausimas. Jį puikiai išsprendė žmogus vardu Robertas, dirbantis Kaune. Jokiu priekaištų neturiu, kokybė gera, kainos nesikandžioja. Jei kas norėtų jo kontaktų, su mielu noru PM.
- Na ir ką gi, tikriausiai nusibodo jau skaityt. Bet pabaigai vakarykštė mini fotosesija Oo)
Tai tiek apie Erlą.. P.S. Malonu susipažint!