Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Nitroxo Bulkikė :)  (Skaityta 2891 kartus)

Neprisijungęs nitroxas

• Įrašai: 8
    • Žiūrėti profilį
Nitroxo Bulkikė :)
« Topic Start: 2011 Rugpjūčio 08, 20:13:13 »
Sveiki :) pirmiausiai galbūt apie save :) esu Lukas, man 19 :) iš tiesų esu jaunas, dar pasimetęs tarp automobilių :) teko jau du apturėti :) (šioji bulka pergyveno juos abu) taip sakau todėl, kad vienas bum o kitas tiesiog surūdijo :) mokausi Kauno mechanikos mokykloj, šiais metais bus trečias kursas, beje, esu iš kauno :) stažas čiut daugiau negu metai, taigi, dar kartais klevo lapu tenka pasipuošti :)
iš pradžių abejojau, tačiau nusprendžiau, kodėl gi neparodyt savo pensininkės :) iš tiesų, fotkinau tiesiog "dabar" nei plauta, nei siurbta.. tokia, kokia stovi dabar :) nebuvo pasiruošusi fotosesijai :)
pati audinė 86 metų :) kiek atsimenu iš jos pirkimo, buvo imta nuo tralo, antro aukšto :) tėvas negražiai pasielgė, užlindo prieš eilę ir nupirko šią audinę :) aišku svetimšalių keiksmažodžių irgi teko išgirsti :) audinė pas mus jau 8 metus, pati 86 metais lapkričio 21 dieną pirmą kartą priregistruota vokietijoje :) taip, ji yra viena iš pirmų B3 bulkų nuriedėjusių nuo konvejerio :) nes kiek skaičiau internete, pirmoji pagaminta 86 metais lapkričio 15d. :) mokėta už ją tūkstantis eurų :)
mašina buvo tiesiog ledinė, bet kadangi mano tėvas nusistatymą tokį turi, kad kol važiuoja, tol nieko nedarau, per tuos metus ji itin pasikeitė į blogąją pusę.. tiesą sakant, dar dabar retai kada gaunu prie jos nagus prikišti, nebent kai nemato :D
planų yra daug.. nuotraukas kolkas tik kelias parodysiu, ir aišku pakomentuosiu :)
planų yra iš ties daug, svarbiausia, padaryti vėl panašią į automobilį...
numatyti artimiausi planai tai tepalų keitimas, faros, posukių keitimas ir lieti ratai :) vėliau jau bus keičiama tai, ką reikia pakeisti, tačiau nėra būtina.. t.y. grotelės, priekinis buferis, juosta tarp grotelių ir buferio.
tiesa, nepapasakojau apie variklį :) variklis iš tikro, neužmušamas.. 65 kw karbas, neseniai įdėtos dujos :)

laukiu kokių pasiūlymų, pastabų, nuo ko reikėtų pradėti tvarkyti ir pan komentarų.

prieš kelias dienas lūžęs ir jau pakeistas kronšteinas:

šonas

fara

užpakalis

« Paskutinį kartą keitė: 2011 Rugpjūčio 08, 20:17:36 sukūrė nitroxas »