Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Mc2-simtine sold  (Skaityta 91844 kartus)

Neprisijungęs mc2

• Įrašai: 1827
    • Žiūrėti profilį
Mc2-simtine (GZ dyno 2p.)
« Atsakymas #75: 2008 Vasario 10, 22:36:34 »
mc2, aš planuoju tokią pirkt, kiek už ją mokėjai? Ir jei kažką tvarkei, kiek atsistojo ji? Jei nenori garsiai kalbėt apie pinigus, parašyk man PM. Tikrai labai įdomu. Nes beveik nėra juodų plačiasparnių LT parduodamų šiandien.

Kovo men bus 2 metai, turgui atidaviau 1800Eur. Dirzus tada iskart keiciau su pompa butinai. Ir galima sakyt visa vaziuokle perrinkau, amortikai slapi buvo tai visus pakeiciau, tada planavau kita masina pirkt, bet neradau, tai turejau skyres daugiau litu tai ir tvarkiau viska kaip priklauso. Siurbli keiciau, "kriause, guoli rato priekini. Didesni remontai veliau sankaba,nes buksavo, ismetimo kolektorius, nes turbiniu liga, tuo paciu lupimu turbina restauravau(nors dar vazinet buvo galima, bet jai kas pats keite tai zino, kad geriau antro karto nebutu). Greiciu deze uze tai keiciau nors kitas butu vazinejes, o man turi buti viskas tvarkoje masinoj. Na ir vakar geveratoriu pakeiciau. Kaip ir viskas neskaitant kaladeliu, tepalu ir galiniu stabdz disku. Kainu tai nepamenu. Kai pirkau visai nezinojau apie turbo ir q, dabar tikrai nepirkciau tik s4 ar s6.