Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: mazhaz Audi A4 B7 2.0TDI Quattro S-line, New foto 12psl.  (Skaityta 42659 kartus)

Neprisijungęs deleted

• Banned!
  • Įrašai: 0
    • Žiūrėti profilį
Iškart važiuok į vw/audi centrą ir purškalus pasikeisk, dabar siemensus nemokamai keičia.

gerai kai nemokamai keicia. o kiek patys purkstukai?

Neprisijungęs Dieselburner

• Įrašai: 2906
    • Žiūrėti profilį
Grazi, apmaudu tik, kad siemens sistema :[

Neprisijungęs Poderis

• Įrašai: 1217
    • Žiūrėti profilį
Į visas B7 2.0TDI ėjo Siemens, ar kažkaip kitaip Jūs suuodžiat?

• Žiūrėti profilį
Į visas B7 2.0TDI ėjo Siemens, ar kažkaip kitaip Jūs suuodžiat?

tikrai nevisas :) manau, kad 125kw bus su siemensu :) ir Evka rase, tai gal zino :) o siaip pasakyciau pagal variklio koda :)

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
Visi 125kw buvo su siemensais. Keičia nemokamai plius patys purkštukai nemokamai, kam nedaėjo. Svarbu nebūtų buvę restauruoti ar pan. Tik reikia pirma užsisakyti, nes trūkumas jų jau, kai pradėjo keisti haliavai...

• Žiūrėti profilį
Visi 125kw buvo su siemensais. Keičia nemokamai plius patys purkštukai nemokamai, kam nedaėjo. Svarbu nebūtų buvę restauruoti ar pan. Tik reikia pirma užsisakyti, nes trūkumas jų jau, kai pradėjo keisti haliavai...
Na pazystamas jau keite i nemokamus ir dabar vel bando keist...

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
Jei pakeitė vėl į siemensus, tai todėl taip ;) Dabar jau į continentalius keičia.

• Žiūrėti profilį
Jei pakeitė vėl į siemensus, tai todėl taip ;) Dabar jau į continentalius keičia.
Tai tik todel, kad siemens bankrutavo, o continentalis nupirko :) Sako, kad deda pataisytus purkstukus, bet kad pazystamas juos jau vel iesko keist.

Neprisijungęs diesel_power

• Įrašai: 3129
    • Žiūrėti profilį
indomu kiek sitas zveriukas saleros kramto mieste su normaliu vaziavimu... kas nelabai imanoma kai sniego yra :D

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
indomu kiek sitas zveriukas saleros kramto mieste su normaliu vaziavimu... kas nelabai imanoma kai sniego yra :D

Ramiai vaziuojant 8 mieste, kas ramiai labai sunkiai iseina, o ypac kai dabar slidu isjungus esp pats linksmumas  :-]
Evka, kaip manai man pakeistu purkstukus ar beviltiska? Jauciu be pazinciu neiseis pramusti, nors gal dar anksti apie tai galvoti  :think:
Mazhas, parasyk i PM kiek mokejai, cia tik sportiniam idomumui kiek uz savo saukti.

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
only - pabandyk, per galvą gi niekas neduos, jei paklausi ;) Šiaip kiek žinau, pagal vin nustato, ar reikia keisti, ar ne, tai tavo atveju gali kilti bėdų.

Neprisijungęs Amigos

• OOOO
  • Įrašai: 2365
    • Žiūrėti profilį
 :facepalm: klausiau Grishman, sakė jokios gerumo akcijos į Evaldo paminėtos, Audi centre nevyksta ir nevyko..  :think:

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
:facepalm: klausiau Grishman, sakė jokios gerumo akcijos į Evaldo paminėtos, Audi centre nevyksta ir nevyko..  :think:

Jie kaip visada durnių įjungę. Vw keičia be bėdų, jau du mano pažįstami pasikeitė prieš kokią savaitę.
Šita akcija vyksta visos Europos mastu, tik aišku mūsų bananai kol susizgribs, kad reikia keisti, tai ir akcija baigsis.
« Paskutinį kartą keitė: 2013 Sausio 19, 17:55:37 sukūrė Evka »

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
Jie kaip visada durnių įjungę. Vw keičia be bėdų, jau du mano pažįstami pasikeitė prieš kokią savaitę.
Šita akcija vyksta visos Europos mastu, tik aišku mūsų bananai kol susizgribs, kad reikia keisti, tai ir akcija baigsis.

Jeigu telefonu klausi, jie aisku bandys atsimazinti, ten vienas budas , atvarai auto ir paklausi kuriam meistrui perduoti.

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
Jeigu telefonu klausi, jie aisku bandys atsimazinti, ten vienas budas , atvarai auto ir paklausi kuriam meistrui perduoti.

Nežinau, kaip kitur, bet pvz teko pabuvoti Šiaulių ir Klaipėdos vw bei Vilniaus ir Rygos audi centruose. Nu Rygoje tai bent kaip su žmonėmis eina pakalbėti, žmonės net loginus ant lapelio surašė ir nieko jiems negaila, o visur kitur, kur buvau, tai ant tiek pasikėlę,  kad net nesuprasi - kodėl. Gerai, kad keli geri forumiečiai ten dirba, eina per juos kažką bent pramušti, o taip tai parduotos vasaros su jais...

Neprisijungęs valdovas

• Įrašai: 38
    • Žiūrėti profilį
na nzn is kur jus tai istrauket bet skambinausi drauguj kuris dirba audi centre kaune ir sake tikrai nera tokios kosmosines akcijos kad keistu purkstukus uz dyka :)

Neprisijungęs mazhaz

• Įrašai: 313
    • Žiūrėti profilį
Tiesa pamirsau pamineti,vasarai Audi gavo dovanele is Vokiecio Orginalius Audi R18 ratus su naujomis padangomis 235/40 ZR 18 95W, bus sunku pasirinkti situos ar R17 OZ Racing Crono HT?

« Paskutinį kartą keitė: 2013 Sausio 21, 14:56:33 sukūrė mazhaz »

Neprisijungęs AuG3

• Įrašai: 3000
    • Žiūrėti profilį
Tai bent dovanėlė  :G Rinkis r18, nors kaikurie sako kad jau šitie ratai užknisę, bet platūs stipinai tikrai gerai žiūrėsis.

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
na nzn is kur jus tai istrauket bet skambinausi drauguj kuris dirba audi centre kaune ir sake tikrai nera tokios kosmosines akcijos kad keistu purkstukus uz dyka :)

https://docs.google.com/file/d/0BxSPgQ1QjstYV0VwNjRKRUtnYjA/edit?pli=1 Toks pat ir audi yra

Neprisijungęs Amigos

• OOOO
  • Įrašai: 2365
    • Žiūrėti profilį
 (z) tai ka čia daryt... Kieme turiu tokia pat.. Butu neblogai pasikeist purkštukus.. Tik audi centras teigia, kad nėra tokios akcijos, skambinti į RIGA?  8:8

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
(z) tai ka čia daryt... Kieme turiu tokia pat.. Butu neblogai pasikeist purkštukus.. Tik audi centras teigia, kad nėra tokios akcijos, skambinti į RIGA?  8:8

Kaune keičia, sakau, ten jau du pasikeitė.

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį

Audi centras ir i vidu neileidzia kur meistras dirba, o is Rigos sake, jie privalo ileisti prie automobilio, kartu turi buti meistras ir tada apspresti problemas ir numatomus darbus. Pats centras tai rygoje, cia jie tik atstovai , kai buna problemos , tada jie nieko nezino, skambink i Riga. Del purkstuku manau is karto reikia skambinti i Riga, issiaiskinti ir tada jau vietiniams perduoti tik instrukcijas  :-)

Neprisijungęs mazhaz

• Įrašai: 313
    • Žiūrėti profilį
Skambinau i Audi Centra, tai pasirodo pas mane jau 2012-04men buvo Vokietijoje atlikta akcija :)

Neprisijungęs valdovas

• Įrašai: 38
    • Žiūrėti profilį
na nzn kaip ten jum kaune ka keicia bet man draugas manyciau tikrai nemeluos ir pats pasiulytu atlekt pasikeist purkstukus uz dyka

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
na nzn kaip ten jum kaune ka keicia bet man draugas manyciau tikrai nemeluos ir pats pasiulytu atlekt pasikeist purkstukus uz dyka

Draugas :-]

Va cituoju jau trečio žmogaus postą

"geros naujienos visiems su siemens purkstukais.tai va siandien apsilankiau vw klaipedoje, tai labai buvo idomu del tos akcijos.
1.paziurejo tik vin numeri ir pasake ka man priklauso pakeitimas (pas mane BKP su siemens purkstukais)
2.pas mane masina vaziuojanti tai keicia visiems
3.nereikalinga jokia masinos istorija ar kilometrazas
4.uzsisakem, sake kita pirmadieni bus nauji purkstukai parvyke ir pakeis
5.nei purkstukai nei pakeitimas nieko nekainuos( tas man ir buvo aktualiausia "

Vw keičia jau be jokių išsidirbinėjimų, su audi 125kw sakė kažkiek įdomesnė situacija.