Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Liudžmario auto garažas A4 1,9TDI  (Skaityta 65886 kartus)

Neprisijungęs Liudzmaris

• Įrašai: 1313
    • Žiūrėti profilį
Re: Liudžmario auto garažas A4 1,9TDI
« Atsakymas #375: 2013 Lapkričio 29, 22:13:28 »
O kam ta passata pardavei? :) Juk a4 nera pigiausiai islaikoma masina ir tolygi jau audi 80, na atgyvenus :)
tai man su a4 vien ant kuro tauposi po minimum 5 lt 100km :) o kur dar rami galva dėl purkštukų ar nekokybiško dyzelino :) pati mašina a4 nupirkta mazdaug už puse passato kainos :) o pigiau išlaikomos ir dar kad butu galima taip salyginai patogiai ir ekonomiškai važinėt aš už a4 su 1,9tdi nežinau :) Variklio detalės nebrangios, važiuoklė man laiko puikiai, tvarkymas taipat nėra brangus atrodo kad ir nuvalkiotai kaip bulka bet tvarkingai ir mane tai tenkina :) o passato kaina per tuos du metus nukrito bilekiek ir dar krenta labai labai.. kasdien važinėti man pats tas a4 b5 :) gal kokia b6 ar b7 sugalvosiu nusipirkti, bet man mašina reikalinga važinėt nuo taško a i taška b o ne sudaryt kažkokį įvaizdį :) turiu aš dar ne vieną mašiną be kasdienės tai aš nesigėdindamas ir su bulka važinėčiau jei ji turėtų koki nors normalų varikli :)