Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Igno TQ avantas ir Volvo  (Skaityta 594822 kartus)

Neprisijungęs quattro

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 3672
    • Žiūrėti profilį
gal jau bus N kartas, kaip kiti pasake, bet man ziedai ant groteliu nepamaisytu, tos juodukes gerai ziurisi :)
Tai aš jau kuris laikas ieškau sveikų grotelių su žiedais , nes man irgi labiau patinka ,bet pasirodo nesivolioja ant kiekvieno kampo (H-)

Neprisijungęs adrian

• Įrašai: 5868
    • Žiūrėti profilį
Ieškau tikrai geros K24 turbinos pasibandymui , nes įtarimai dėl dūminimo krenta vis dar ant jos. Kas turit pasiūlyt pardavimui už protingą kainą?

bus restauruota

Neprisijungęs Edgaras.

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 882
    • Žiūrėti profilį

Neprisijungęs quattro

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
Dėkui Edgarai , jamsiu :)

Andrew: hmm , restauruota nelabai  (H-)

Neprisijungęs karol1s

• Įrašai: 66
    • Žiūrėti profilį
audi nereali  (wow)
galima butu suzinoti kiek pinigu ideta i prieki ?

Neprisijungęs ErikasRO

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 1503
    • Žiūrėti profilį
Kieno ta juoda ? Lygtai tą pačia vilniuj, pašiluos prie kebabinės matėm su draugais.  :D

Mano ji :)

Neprisijungęs quattro

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
audi nereali  (wow)
galima butu suzinoti kiek pinigu ideta i prieki ?

Tik į priekį? Niekad neskaičiavau :)

Neprisijungęs karol1s

• Įrašai: 66
    • Žiūrėti profilį
Tik į priekį? Niekad neskaičiavau :)
Tikrai nepameni kiek ianavo tios lempos priekines ir galines (juodos) ? Arba buferiai tie tokie dideli priekinis ir galinis ?  :-{

Neprisijungęs ErikasRO

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 1503
    • Žiūrėti profilį
Tikrai nepameni kiek ianavo tios lempos priekines ir galines (juodos) ? Arba buferiai tie tokie dideli priekinis ir galinis ?  :-{

Kad cia visi sitie dalykai kuriuos isvardinai sunkiai randami pardavimuose, tad kaina priklauso nuo to, kaip pavyks surasti ;)

Neprisijungęs vabalaz

• Įrašai: 2839
    • Žiūrėti profilį

kaip jau sakė, tikslios kainos nėra. Už kiek rasi, tiek. Va beveik tokius pačius buferius su defektais pardaviau už 350lt. Pirkėjas sakė jų išvis pirkt nėra, todėl džiaugėsi tokia kaina.

Neprisijungęs quattro

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
Nu lempos... Paprastos dušimtinės lempos. Kaina kaip rasi. Gali rast ir po 50lt , gali rast ir po 100lt , gali ir po 150lt su žvynais. Mano žvynai pirkti atskirai. Juodos jau atrašiau PM , o buferiai jau vabalaz irgi atsakė - labiau priklauso ar iš viso tu juos rasi tokius ar ne , o jau kai rasi , tada vėlgi , kaina gali svyruot nuo juokingai mažai , iki absurdiškai daug  ff

Neprisijungęs adrian

• Įrašai: 5868
    • Žiūrėti profilį
Dėkui Edgarai , jamsiu :)

Andrew: hmm , restauruota nelabai  (H-)

o kuom tau restorinta blogai?kai viduriai nauji.. visas gi restorina

Neprisijungęs mitsas

• Įrašai: 177
    • Žiūrėti profilį
siaip smalsu labai pasidare kiek supratau sia masina turi jau 4 metai tuoj bus 5, ar turi pakaitine su kuria vazineji ar tik su sita ir suki kilometrus. Jau supratau kad sita masina moraliskai Tau vertinga, bet norejau paklaust ar nenusibodo ir kartais nepagalvoji kad visai smagu butu turet naujesne masina? :D nes siaip tikrai didele pagarba uz visa sita masina ir modus, pats irgi noreciau turet tokia masina :)

Neprisijungęs quattro

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
siaip smalsu labai pasidare kiek supratau sia masina turi jau 4 metai tuoj bus 5, ar turi pakaitine su kuria vazineji ar tik su sita ir suki kilometrus. Jau supratau kad sita masina moraliskai Tau vertinga, bet norejau paklaust ar nenusibodo ir kartais nepagalvoji kad visai smagu butu turet naujesne masina? :D nes siaip tikrai didele pagarba uz visa sita masina ir modus, pats irgi noreciau turet tokia masina :)

Na , iš tiesų tai gaila man ją vaikyt savo reikmėm , nes tokią mašiną norėtųsi pastatyt garaže ir "ištraukt" tik progom - juk naudojant dėvisi visos salono detalės , sėdynės , visa techninė dalis... O ar galvoju apie naujesnę mašiną? Na , dėl naujesnės tai nebent kokią nusipirkt "kasdieniam drožimui", ne daugiau (H-)

Neprisijungęs quattro

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
Na ką , pagaliau pagaliau pagaliau - kruizo kontrolė arba Geschwindigkeitsregelanlage :G  :D

Cruise control in my Audi 100 TQ

Biškį ardymo , biškį karpimo , litavimo ir viskas nepriekaištingai veikia ,net nustebau , kad visi gauti sistemos komponentai susidirba ir veikia (aa)

« Paskutinį kartą keitė: 2012 Spalio 10, 17:38:14 sukūrė quattro »

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
nubet rudys ant štokelio labai akis bado :)

Neprisijungęs quattro

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
nubet rudys ant štokelio labai akis bado :)
Ten tik labai paviršiuje. Kur pasibangavę , kur atrodo labai supuvę , tai ten tik tirštas tepalas , kadangi ten jau prieš mane buvo pamestas tas plastmasiukas , kuriame slidinėja ta traukutė , ten toj varlytėj galas kažkaip užlenktas , kad neiškristų ta traukutė , o tai va taip ir gaunasi , kad metalas ant metalo drožiasi , todėl pagalvojau , kad bus gerai patepti biškį - žodžiu tik foto atrodo , kad ten supuvus traukutė  :D
« Paskutinį kartą keitė: 2012 Spalio 10, 17:52:44 sukūrė quattro »

Neprisijungęs Tribute

• Įrašai: 1356
    • Žiūrėti profilį
Kaip veikia si sistema? Ta prasme sklandziai, nesijaucia kokiu tampymu ar kitu nemaloniu pojuciu? :V

Neprisijungęs quattro

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
Kaip veikia si sistema? Ta prasme sklandziai, nesijaucia kokiu tampymu ar kitu nemaloniu pojuciu? :V
Visu pirma , įdomiai , kad įjungus į ON ir paspaudus SET iškart nesuveikia , reikia paspaust ir palaikyt bent kelias sekundes - misliju , kad turbūt reikia čiut laiko , kol tą vakuumą siurbliukas sukuria. Tikiuosi , kad čia normalus veikimas.
Na , dar reikės pasibandyt ties įkalnėm ir nuokalnėm statesnėm , bet šiaip maloniai važiuoja. Aišku , jaučiasi , kad greitis minimaliai koreguojamas , bet juk taip ir turi būt - pompa turi pastoviai koreguot gazo sklendę , kad palaikyt nustatytą tikslų greitį. Į nestačią įkalnę irgi jau pabandžiau - slėgis tik užkilo , jautėsi , kad paspaudė , bet greitis išliko +- tas pats , bent jau rodyklė tai vos ką tepajudėjo. Reikės kitą kartą pasižiūrėt per klimatroniką , ten labiau matysis per kiek km/h svyruoja greitis  (H-) Į labai stačią įkalnę su dujom gal nebandysiu , nes jeigu ten gerai užspaus gazo , tai paskui ,kad nešautų  :bedantis: :bedantis:

Neprisijungęs Tribute

• Įrašai: 1356
    • Žiūrėti profilį
Na gal reikes ir man sita upgreida isimest kada, galvojau kad butu eilinis vokieciu sedevras kuris neveikia iki galo gerai kaip pvz sena klima kad ir kas ja sukure :D ar abs sistema per amzius amen :bedantis:

Neprisijungęs quattro

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
Na gal reikes ir man sita upgreida isimest kada, galvojau kad butu eilinis vokieciu sedevras kuris neveikia iki galo gerai kaip pvz sena klima kad ir kas ja sukure :D ar abs sistema per amzius amen :bedantis:
Na kaip , viskas ten veikia , kol veikia. Bet viskas juk dėvisi. Tie autopilotai irgi man atrodo ne dažnam veikia - tai žiūrėk kompas supuliavęs , tai kur sistemoj skylutė , tai pompa neveikia , tai žiūrėk rankenėlės laidai nulūžinėję , ar dar pas dažną traukutės nėra prie gazo sklendės. Kažkaip man pavyko viską išsirinkt iš tokio lauželio , tiesa , dėl tokių metalinių indėkliukų , kurie statosi į pedalus , ir paskui į juos sukasi davikliukai , tai reikėjo važiuot į šrotą ir ieškot ten , nes negalvojau , kad pas mane nėra. Bet radau , išėmė ir laimingas išvažiavau. O šiaip tai esu nustebęs kaip jau rašiau , kad visi komponentai veikia kolkas be priekaištų - pasisekė :G Aš jau buvau nusiteikęs tiesiog turėt suinstaliuotą sistemą ir ieškotis kokios neveikiančios dalies  :bedantis:

Neprisijungęs GedasQ

• Įrašai: 2515
    • Žiūrėti profilį
del to palaukimo ijungus i on ir paspaudus set tai ir pas mane taip pat yra tik pas mane dyzelis. Tiesiog visad laikau rankenele ant ON ir nereik kaskart laukt kol ten kazkas kazkur sureaguos

Neprisijungęs quattro

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
del to palaukimo ijungus i on ir paspaudus set tai ir pas mane taip pat yra tik pas mane dyzelis. Tiesiog visad laikau rankenele ant ON ir nereik kaskart laukt kol ten kazkas kazkur sureaguos
Man atrodo ar jau bus ON įjungtas kurį laiką , ar tik tik įjungtas , kiek reikės laukti paspaudus SET bus vienodai, nes berods ON tik aktyvuoja pompą. Man atrodo visada teks palaukti paspaudus SET , nes juk tas vakuumas sistemoj nesusidaro per sekundės dalį. Juk ir centrinis kai suveikia , tai tie durų užrakinimo pypai ne iškart sulenda , o su uždelsimu ir ne visi idealiai vienu metu  (H-)

Neprisijungęs Lucifer

• Įrašai: 4708
    • Žiūrėti profilį
na pas mane ne silke bet jauciu autopilotas taspats, tai paspaudus set nereikia laikyt migtuko, paspaudus ir atleidus, po sekundes kokios automobilis grazinamas i paspaudimo metu buvusi greiti, o jei ilgiau laikai set nuspaudes tai pats gazuojasi iki kol laikai ta migtuka ;)

Neprisijungęs quattro

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
na pas mane ne silke bet jauciu autopilotas taspats, tai paspaudus set nereikia laikyt migtuko, paspaudus ir atleidus, po sekundes kokios automobilis grazinamas i paspaudimo metu buvusi greiti, o jei ilgiau laikai set nuspaudes tai pats gazuojasi iki kol laikai ta migtuka ;)
Hmm ,tai gal aš tiesiog paspaudęs vieną kartą nedalaukiu kiek reikia... Reikės pabandyt  :V O važiuojant nuspaudus tai jo , gazuojasi. Gaila , kad nėra greičio sumažinimo funkcijos mygtuku  :-/