Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Igno TQ avantas ir Volvo  (Skaityta 602858 kartus)

Neprisijungęs quattro

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 3672
    • Žiūrėti profilį
Na gal reikes ir man sita upgreida isimest kada, galvojau kad butu eilinis vokieciu sedevras kuris neveikia iki galo gerai kaip pvz sena klima kad ir kas ja sukure :D ar abs sistema per amzius amen :bedantis:
Na kaip , viskas ten veikia , kol veikia. Bet viskas juk dėvisi. Tie autopilotai irgi man atrodo ne dažnam veikia - tai žiūrėk kompas supuliavęs , tai kur sistemoj skylutė , tai pompa neveikia , tai žiūrėk rankenėlės laidai nulūžinėję , ar dar pas dažną traukutės nėra prie gazo sklendės. Kažkaip man pavyko viską išsirinkt iš tokio lauželio , tiesa , dėl tokių metalinių indėkliukų , kurie statosi į pedalus , ir paskui į juos sukasi davikliukai , tai reikėjo važiuot į šrotą ir ieškot ten , nes negalvojau , kad pas mane nėra. Bet radau , išėmė ir laimingas išvažiavau. O šiaip tai esu nustebęs kaip jau rašiau , kad visi komponentai veikia kolkas be priekaištų - pasisekė :G Aš jau buvau nusiteikęs tiesiog turėt suinstaliuotą sistemą ir ieškotis kokios neveikiančios dalies  :bedantis: