Citata iš: quattro 2010 Rugpjūčio 18, 11:00:54 Citata iš: juniors 2010 Rugpjūčio 18, 10:58:58 idomus tokie... tik va kad po nakties nebelabai ju rasi ant masinos.. o deliotis kiekviena ryta ner taip paprasta kaip veliavele Uždėt pakankamai lengva Pirmą kartą gal sunkiau , su tais klipsais , aš irgi kol sugalvojau kaip juos panaudot , bet paskui tik viską nuimt uždėt , tai juokų darbas na bet veliavele lengviau... bet siaip mintis idomi... is kokios medziagos? sinteines jauciu tokios?mano draugelis pernai sulankste kapota hondai, tai buvo nusidazes visa kapota trispalve, o masina juoda, tai graziai atrode.. baigesi cempas ir pasikeite kapota
Citata iš: juniors 2010 Rugpjūčio 18, 10:58:58 idomus tokie... tik va kad po nakties nebelabai ju rasi ant masinos.. o deliotis kiekviena ryta ner taip paprasta kaip veliavele Uždėt pakankamai lengva Pirmą kartą gal sunkiau , su tais klipsais , aš irgi kol sugalvojau kaip juos panaudot , bet paskui tik viską nuimt uždėt , tai juokų darbas
idomus tokie... tik va kad po nakties nebelabai ju rasi ant masinos.. o deliotis kiekviena ryta ner taip paprasta kaip veliavele