Aš baisiai noriu Volvo 850 kasdienai, kainos nesikandžioja, bet nuvarinėti visi , tą tai mielai kasdienai trinčiau , labai patinka
O tada būtų galima ramiai avantą tvarkytis ir darytis. Kažkaip kasdienai noriu to, kuo ir džiaugčiaus kasdieną , nes Sharaną dabar varinėjau tėčio tris mėnesius vietoj avanto , tai važinėjimas dabar avantu be salono vistiek mielesnis širdžiai atrodo.
Žiauriai nepatiko vairuot beleką. Neesu išpuikęs, bet kažkaip man mašina turi patikt , kad galėčiau kasdieną važinėt, nes kitaip tai net vengi tada kur važiuot
Pries pora dienu uz 380 eur nebloga 855 paemem draugui (kaip darbine) - ir klima veikia ir valytuvai zibintu, tik reik pora stebuliu guoliu pakeist k.p. ir rankini sutvarkyt, kad TA praeitu, bet variklis tik 2.0 paprastas... Bei auto su tiesioginem LPG. Kebulas yra, pakaba yra, variklis yra, sankaba yra, vairo stiprintuvas 5/5 balai. Labiausiai trukumu yra salone, bet ir tas norm. bukles, apart stogo prisaudytu su "skrepkem" + dar keli trukumai nezymus....
Su 855/V70 dizeliais esu apvaziaves visa Ukraina ir puse Europos - super aparatas, jei priziuretas. Su dabartine tu kelioniu irgi nepabijociau, nes jau ~2 metus vien tvarkau ja ir neblogiu rezultatu pasiekiau - su Hana LPG purkstukais vaziuoja geriau nei benzu (t.y. hana mano benzo purkstukam). Bei varant dujom ant XX net nesijucia, kad variklis dirba - jokiu pasaliniu vibraciju.