Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Igno TQ avantas ir Volvo  (Skaityta 601970 kartus)

Neprisijungęs quattro

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 3672
    • Žiūrėti profilį
Re: Igno TQ avantas
« Atsakymas #3250: 2014 Rugpjūčio 08, 12:16:10 »
sakau, idomus tu... :) tik esme, kad forumieciams as nieko nedariau :-]:-] taip kad...

nesiruosiu as cia plesytis maikuciu, taip tu teisus, klientas visada teisus, nes kaip sakai, jis moka "pinigus" .. o kaip zinia, klientu visokiu moliu buna , ir dar juokingiau, kai lauzia kazka suprantacio, o realiai nieko nesupranta o rezultato nori kaip is ingolstadto 8)

taip kad gali sakyt kad ir abi kairios rankos, man is esmes yra pokum:) so

Ne moli tu ne moli :-]
Ar pats matai kaip padarei? Porolonas persigėręs, perspaustas, nedaspaustas , net prie rankenėlės nesugebėjai lygiai priklijuot (n)

Aš tai nelabai suprantu apie klijavimo specifiką, todėl pats ir neklijavau, bet kad tu nelabai supranti apie klijavimą ir už tai imi pinigus yra visai kas kitka. O dar blogiau yra tai, kad tavo visas pripažinimas apie mano sugadintas apdailas yra tik "molis klientas visada teisus" lygio, kas tavo, kaip teikiančio tokias paslaugas lygį iš viso nužemina iki eilinio kreivarankio.
Ir žinoma, tavo nemokšiškumą labai lengva nurašyt senom apdailom, kai aiškiai matosi, kad vietom per daug klijų užvarei, vietom perspaudei ir panašūs "nežinau ką darau" požymiai. Ar tau nelabai matosi ir toliau mane moliu vadinsi, kuris nieko nesupranta ir nieko nemato? Jeigu nežinau klijavimo specifikos, tai nereiškia, kad pamatęs negaliu pasakyt, kur padaryta gerai, o kur tiesiog sugadinta.

Tau pokum? MAN NE POKUM, nes tu man sugadinai apdailas, jeigu iki šiol nesuvoki, klijuotojau.