Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Igno TQ avantas ir Volvo  (Skaityta 607520 kartus)

Neprisijungęs Tribute

• Įrašai: 1356
    • Žiūrėti profilį
Nepatingetum atlekt iki manes viska sutvarkytumem ;) tik reikia realiai viska prisimint :D o temp davikli paprasta patikrint su paprasciausiu testeriu, nes pats daviklis yra termo varza, ir as nelabai tikiu kad daviklis gali but blogas :V nebent nuo neteisingo pajungimo varza sudeginta, kas taip pat nelabai tiketina, nes to daviklio varza labai didele ir pajungus tiesiogiai 12 v jei nieko neatsitinka, na bet kokiu atveju reik nebesinervuot ties ta vieta, o galvot jau dviese (+) as pradzioj bejungdamas ir buvau primakalaves, bet man budavo jog ijungus degima rodo normaliai, uzkurus taip pat normaliai, vaziuojant irgi, taciau ijungus sviesas pradeda bludyt parodymai ir po kurio laiko vapse ekranelis issijungia. Pastebek ir pas save, ar tik ne nuo sviesu ijungimo pradeda nesamones darytis ;) jei jungi i originalia geltona fyske prie skydelio, nors komplektacijoj nenumatyta, tai nieko nuostabaus kad taip daros, ten kazkas padaryta ni to, ko taip iki galo ir nesupratau, reikia viska pajungt per naujo ff