Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Igno TQ avantas ir Volvo  (Skaityta 577145 kartus)

Neprisijungęs quattro

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 3672
    • Žiūrėti profilį
Laidu spalvas kur kas jungiasi buvau surases i lempuciu ir skydliu tema, dabar nebepamenu kuris ten laidas daviklio i mase jungiasi. O is kur pasiemiai greicio signala?
Aš tik tiek turiu nusikopinęs iš kažkur:
1.Pilkas---baltas su zydru-greičio sensorius
2.Geltonas---rudas su geltonu-temp jutiklis
3.Zalias---rudas-mase
4.Rudas---pilkas su zydru-apsvietimo 12v
5.Baltas---juodas su zydru-pastovus 12v ijungus degima
Daviklio vienas laidas i mase kitas i ekraneli.

Tai sakau , pabandžiau vieną kart vienaip , kitą kartą apkeičiau laidus - vistiek tas pats. Gali visko būt , kad tie mano turimi lyšni davikliai blogi.
Greičio signalą pasiėmiau kažkur radęs ten netoli visų relių apačioj - nuo ten imtas signalas ir autopilotui , ir borto kompui - taigi tikrai veikia. Šiaip man atrodo įtakos tas neturėjo , nes ar taip ar taip originaliai jis tas ekranėlis gauna signalą iš spidometro juodos fyškės. Ten taip įdomiai yra juoda spidometro fyškė ->temp. ekranėlis ->radijas/autopilotas. Tai teoriškai nereikėjo man ten nieko klibint , jau ėjo laidas nuo spidometro , bet galvojau dėl viso pikto pabandysiu nuo kitur. Ir va užpisa , kad paskui pasidaro prikarpyta , nukarpyta , susukta , prilituota , suizoliuota viskas ir tokia makalė...