Kodėl jis nedraugauja su klima

Man visu pirma įdomu , ar originaliai silkėse buvo ir klima ir temperatūros ekranėlis.
Pas mane yra klima , taigi yra ir daviklis ten priekyje mašinos - viskas veikia.
Temperatūros ekranėliui fyškė atvesta buvo , bet kažkodėl nebuvo temperatūros signalo , todėl pajungiau atskirai radęs tokį pat laidą nuo klimatroniko tos didelės fyškės - viskas puikiausiai veikia , kol mašina stovi. Tik pradedu važiuot , temperatūra iškart krenta tiek ekranėlyje , tiek klimatronike. Atjungus ekranėlį , palikus tik klimatroniką - veikia vėl kuo puikiausiai , važiuojant nuo greičio signalo pritaiko matyt tą temperatūrą ir ji pastovi. Nu va ir nesuprantu kame čia bėda. Nukirpau greičio signalo laidus nuo ekranėlio fyškės - tas pats. Pajungiau greičio signalą nuo kitur , kur tikrai žinau , kad yra - vistiek tas pats.
Nu ir nesuprantu kame replės , kodėl taip kvailioja , o tas kvailiojimas tada persiduoda per abu

P.S. Turiu dar du lyšnus daviklius kur priekyje statosi - pajungiau vieną , rodo kad signalo nėra. Pajungiau kitą - tas pats. Nu galvoju kas čia bl , juk ekranėlis tai veikė. Davai pajungt vėl nuo klimos - puikiausiai rodo. Nu tai čia gali būt , kad tie mano abu turimi davikliai blogi , bet va taip norėjau patikrint ar tas ekranėlis nebepūliuos pajungtas visiškai atskirai