Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: GedasQuattro Audi Coupe ir Audi Q5  (Skaityta 121636 kartus)

Neprisijungęs ArasCL

• Įrašai: 7063
    • Žiūrėti profilį
Re: GedasQuattro Audi 100/C4 ir Būlka
« Atsakymas #175: 2010 Liepos 16, 12:39:58 »
tas pats ir man. kol saltas tai apsukas gerai priema viska, kai pasyla vsio 100km/h daugiau neikaitinsi. apsukas prie didesniu taip leciau lyg priimineja.. siurbli pirkes buvau, deveta, bet kai perki kate maise tai kaip zapadlo fekaliją nusiperki, ikiso kazkoki netoki, gal nuo 1,8, tai nesikuria nesukelia slegio tai uzdejau senaji, ir vaziuoju zirzdamas.

Dar kitas klausimas, del ko gali biski uzsigazuot? siaip ant laisvu dirba gerai, tik kartais nuo 1000 iki 1300 pakyla ir nusileidzia, ne pastoviai, o tik retkarciais?
pas mane irgi taip yra
tai nuo senumo viskas issideveja yra jei nori kad taip nebutu reik viska persirikti susideti naujas detalikes dacikus is kokio audi centro tada gal taip nebebutu :)
arba kazka chimicinti

jei pas tave pilnas ipurskimas ten salia krabo vienoje buseje yra slegio reguliatorius kitoje puseje yra krabo padeties daviklis jei taip galima pavadinti tai jis dazniausiai jau padiles buna ties tom vietom kur laisvos apsukos buna
tai cia forume kazkur yra aprasymas kaip galima pasitvarkyti ta dalyka kad tas liezuvelis biski pasislinktu ir kad vaiksciotu toje vietoje kur nera prasitrines

aisku dar pradziai reik perziureti ar vakumai visi geri nekiaura kur kokia zarna :)
aisku dar ir laisvu apsuku reguliatorius ar svarus ar nestrigineja ir ji profilaktiskai praplauti
galbut cilindruose kompresijos skirtumas nemazas
gal zvaklaidziai negeri kai kurie, gal paskisrstytojo dangtelis ...
nu ir t.t.
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Liepos 16, 12:45:17 sukūrė ArasCL »