Citata iš: GedasQ 2010 Gegužės 27, 23:24:31 Citata iš: NerijoShius 2010 Gegužės 27, 23:16:11 Citata iš: GedasQ 2010 Gegužės 27, 22:02:37 Citata iš: NerijoShius 2010 Gegužės 27, 21:43:15 Uzmigt nebeis kai salona pamaciau ir munei touki rek... kur ten sakei kokiam kieme stovi?? kur tu kiši toki salona? man tai ta medziaga slykšti ziauriai, tik patys foteliai biski tokie glaunesni, prie subines limpa Tai vat apie formas ir kalba Gedai Kai pas mane uzvalkalai sumesti lievi tai ir jei svari medziaga nesuplysus tai simta kart geriau gal numanai kaip reiktu sutvarkyt tuos kampus sedenem? nes tas paralonas nusmukes yra. ir smirda tos sedines lyg suo butu gyvenes, bet seip svarios Cia kaip bobom papai, silikono reik matyt O jei rimtai tai nezinau, manau jei jau juda ten kas tai cia reiktu kas salonais uzsiima klaustnupirk medziagos valikliu buna visokiu, pavalysi ir nebesmirdes ir dar labiau blizges... Reik man tokiu ieskot melynu ar tamsiu... Jauciu kainos ju gero stovio nemazos...
Citata iš: NerijoShius 2010 Gegužės 27, 23:16:11 Citata iš: GedasQ 2010 Gegužės 27, 22:02:37 Citata iš: NerijoShius 2010 Gegužės 27, 21:43:15 Uzmigt nebeis kai salona pamaciau ir munei touki rek... kur ten sakei kokiam kieme stovi?? kur tu kiši toki salona? man tai ta medziaga slykšti ziauriai, tik patys foteliai biski tokie glaunesni, prie subines limpa Tai vat apie formas ir kalba Gedai Kai pas mane uzvalkalai sumesti lievi tai ir jei svari medziaga nesuplysus tai simta kart geriau gal numanai kaip reiktu sutvarkyt tuos kampus sedenem? nes tas paralonas nusmukes yra. ir smirda tos sedines lyg suo butu gyvenes, bet seip svarios
Citata iš: GedasQ 2010 Gegužės 27, 22:02:37 Citata iš: NerijoShius 2010 Gegužės 27, 21:43:15 Uzmigt nebeis kai salona pamaciau ir munei touki rek... kur ten sakei kokiam kieme stovi?? kur tu kiši toki salona? man tai ta medziaga slykšti ziauriai, tik patys foteliai biski tokie glaunesni, prie subines limpa Tai vat apie formas ir kalba Gedai Kai pas mane uzvalkalai sumesti lievi tai ir jei svari medziaga nesuplysus tai simta kart geriau
Citata iš: NerijoShius 2010 Gegužės 27, 21:43:15 Uzmigt nebeis kai salona pamaciau ir munei touki rek... kur ten sakei kokiam kieme stovi?? kur tu kiši toki salona? man tai ta medziaga slykšti ziauriai, tik patys foteliai biski tokie glaunesni, prie subines limpa
Uzmigt nebeis kai salona pamaciau ir munei touki rek... kur ten sakei kokiam kieme stovi??