Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: GedasQuattro Audi Coupe ir Audi Q5  (Skaityta 123615 kartus)

Neprisijungęs GedasQ

• Įrašai: 2515
    • Žiūrėti profilį
Re: GedasQuattro Audi 100/C4 ir Būlka
« Atsakymas #150: 2010 Gegužės 27, 23:42:59 »
Uzmigt nebeis kai salona pamaciau :-] ir munei touki rek... :D kur ten sakei kokiam kieme stovi?? :D
kur tu kiši toki salona? :D man tai ta medziaga slykšti ziauriai, tik patys foteliai biski tokie glaunesni, prie subines limpa :D
Tai vat apie formas ir kalba Gedai :P Kai pas mane uzvalkalai sumesti lievi tai ir jei svari medziaga nesuplysus tai simta kart geriau :)
gal numanai kaip reiktu sutvarkyt tuos kampus sedenem? nes tas paralonas nusmukes yra. ir smirda tos sedines lyg suo butu gyvenes, bet seip svarios :D
Cia kaip bobom papai, silikono reik matyt :-] O jei rimtai tai nezinau, manau jei jau juda ten kas tai cia reiktu kas salonais uzsiima klaust
nupirk medziagos valikliu buna visokiu, pavalysi ir nebesmirdes ir dar labiau blizges... Reik man tokiu ieskot melynu ar tamsiu... Jauciu kainos ju gero stovio nemazos...
forma tai liuks bet kad sviesus tai man nepatinka, dabar asocijuojasi lyg ant bulviu maisu zopariniu sedeciau :D