Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Evaldo audi garažas  (Skaityta 320013 kartus)

Neprisijungęs only AUDI

• Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 15998
    • Žiūrėti profilį
Re: Evaldo audi garažas
« Atsakymas #2100: 2017 Liepos 08, 10:11:33 »
mano atveju garaziniai patys sake, kad varyk i centra, nes mes taip nepadarysim, o ir nemelavo :goodboy: padare puikiai, nei vieno blogo atsiliepimo apie si auto centra negirdejau
o ir man jau atsibodo, kai nueini pas garazini ir jautiesi kaltas, kad atejai, kai uz buferio paruosima 100eur praso, o yra ir tokiu, kur paklausus kokiu laku dazo, vos ne pasiuncia ir numeta rageli, nes tokios info neteikia  (!?)

Na skambinti ir klausinėti tai manau, kad nesusišnekėsi :D, bet kam kažką dar aiškinti jeigu pas tave eilė kokiems pusei metų.Mano nuomone dažyme kaip ir remonte, kiekvienas meistras turi savo klientų kategoriją, vienas dažo pigiai, kitas vidutiniškai, kitas iš viso idealiai, kurie net turi savo dažų maišymo stendus, profesionalias kameras ir tokio dalyko, kaip perėjimas jiems nėra, sutaiko ne tik spalvą, laką , bet ir kerzą.Aišku ir kaina pas juos minimum nuo 100 eur, bet čia jau kam kokios kokybės reikia ir aišku koks modelis, jeigu perdažymas viršija automobilio kainą, tai nemanau , kad jis pas tokį kreipsis.