Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Bajoro garažas SQ8  (Skaityta 847627 kartus)

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
Re: Bajoro garažas - Audi A6/C6
« Atsakymas #175: 2014 Balandžio 04, 09:47:08 »
Nusiuntus šias ir gerokai daugiau nuotraukų, kalbame su direktoriumi toliau, šaunus žmogus - bet deja filialas Kaune yra atskira respublika ir ten daro ką nori ir kaži ar iš vis su direktoriaus žinia ten dalis darbų vyksta, na bet tai ne mano daržas, ne man ir kalbėti.

Vistik po šių foto matomai pagaliau ėmė jautį už ragų, nusmėliavo ratus, nuėmė tuos sluoksnius, perdažė. Rezultatas geras, tačiau imant detaliau, bet kuris dažytojas rastų klaidų.
Taigi, pasidžiaugęs mašina ant plytų (eilė savaičių) galiu tik tiek pasakyti - apeikite šią vietą, nes požiūris darbuotojų į klientą yra tragiškas. Aš suprantu, kad kas nedirba - tas neklysta. na bet čia virš visko.

Negana to, pasakysiu tiek: Milteliniu būdu dažymas yra (y) visom prasmėm, prieš tai smėliavimas garantuoja puikų paruošimą dažymui, dažų storis su lakavimu gali svyruoti 60-120 mikronų. Pasimatuoju, o vienas ratas vis tiek 2-3 kartus minimum yra dažytas, tas akivaizdu iš matuoklio. Tuo tarpu dažytojas ir toliau verčia akis, kad kalbu nesąmones, po kurio laiko pripažino, kad gal būt dažė du kartus.

Neviešinsiu istorijos skundai.lt ir panašiai, tačiau čia parašau, kad savo žmonės žinotu kuriuos reikia apeiti.