Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: AudiCuper garazas  (Skaityta 638253 kartus)

Neprisijungęs slam

• Įrašai: 1982
    • Žiūrėti profilį
Ats: AudiCuper garazas
« Atsakymas #1375: 2012 Birželio 27, 16:33:45 »
uz tokia suma c4 pardaviau, geros kainos c5 2.5tdi :) iperkamos liaudziai :D

Neprisijungęs audicouper

• Įrašai: 4273
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1376: 2012 Birželio 28, 19:54:41 »
užpypino juodai, vat toki vaizdeli raDAu gryžęs iš parduotuvės

Uploaded with ImageShack.us

Neprisijungęs nikolas

• Įrašai: 955
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1377: 2012 Birželio 28, 19:56:22 »
kaltininko nerasta aisku  (n)

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1378: 2012 Birželio 28, 20:12:25 »
Turėtų prisišiaušti, bet vistiek tokį lochą pagavus, reikia barzdą pakoreguoti.

Neprisijungęs audicouper

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1379: 2012 Birželio 28, 20:20:45 »
man kartais atrodo jog turiu nematoma auto, per 2metus priskaičiavau 4 kartus kai į ja yvažiuoja, blogiausiai tai, kad yra įlenkta:) :facepalm:

Neprisijungęs Zuvedriukas

• Įrašai: 2086
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1380: 2012 Birželio 28, 20:25:59 »
normaliai viskas yra, svarbu esas sveikas  :D

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1381: 2012 Birželio 28, 20:27:19 »
Jokių blogumų. Varai pas tuos, kas tiesina be dažymo, o pats įbrėžimas bent iš foto atrodo, kad prisitrins. Šiandien tiesino man kaip tik visą durų apačią, tai 80lt. Manau, tikrai geriau, nei vėl dažinėti, taikyti tą sunkią sidabrinę spalvą ir t.t. Už tokį įlenkimą max 30lt paliktum...

Neprisijungęs audicouper

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1382: 2012 Birželio 28, 20:40:18 »
tex klaipedoj ieškotis kas ištiesins, nedažysiu jug viso šono, kad spalvos nesiskirtų...

Neprisijungęs Tribute

• Įrašai: 1356
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1383: 2012 Birželio 28, 21:29:10 »
kad jau kalbate apie kebulo lyginima be dazymo, gal zinote kur kaune tai daro kokybiskai ir nebrangiai? :)

Neprisijungęs Brutas

• Įrašai: 8627
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1384: 2012 Birželio 28, 21:32:46 »
nebuna kokybiskai ir nebrangei.. buna normali kaina ir normalus darbas, arba lb brangiai bet su visais cacki pacacki per padidinimo stikla..

Neprisijungęs Zuvedriukas

• Įrašai: 2086
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1385: 2012 Birželio 28, 21:59:43 »
nebuna kokybiskai ir nebrangei.. buna normali kaina ir normalus darbas, arba lb brangiai bet su visais cacki pacacki per padidinimo stikla..

laaaik, labai teisingai pasakyta :):) :party:

Neprisijungęs Karolis080

• Įrašai: 5466
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1386: 2012 Birželio 28, 22:09:39 »
Ko cia noret... Man uzvakar sedint prie prekybcentrio mašinoj, normaliai,tvarkingai pasistatęs, atleke salia dzipas,moteriske, lupo is duru, ir nubego, islipus uzstaugiau, paziurejo dar pikta i mane, atsiprasau sako...... Nu ir kas is to,irodyt juk nieko neirodysiu,kad va cia jinai dave is duru.. Tai jei net savininkas viduj taip yra,tai palik masina viena ,pilnai dienai tai ir su nuplestais bamperiais gali rast, tragedija kas dedas.

Neprisijungęs Brutas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1387: 2012 Birželio 28, 22:18:50 »
as nesuprantu ko cia verkt, irodysi neirodysi, atsisukes kai skelciau is pado kur papuoda kad persiriestu koks sparnas, ir ka? jis ale jau irodys?.. arba iskart kvieti mentus... pasakai kad nejudintu masinos, isijungi mob kamera, jei pajudes, tai bus pasisalinimas is ivykio vietos, turesi irodymus, numerius uzsirasai ir t.t nu suktis reikai o ne verkslent..

Neprisijungęs PSSHHH

• Įrašai: 2222
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1388: 2012 Birželio 28, 22:20:38 »
Pastebejau as ir kad nori i parduotuve nubegt turi ieskot taip ikist masina kad neuzkabintu kiti sako dar o zek bmw ir stovi per dvi vietas o to kad niekas neikaltu i ji su durim man buvo ir tokia situacija tik vaikas lipo is masinos tai nei sauksi nei mokinsi tevus juos mokint lipt is masinos.. Siaip as visada lipdamas pirma ranka kisu kad atremt su ranka i kita masina baisiausiu atveju.. Nepagaunu kitu kaip taip nevertina kito turto,nes abdyda kai myli automobili ji isilaizai ir atrodo ledai byra ir opa staigmenele :)

Neprisijungęs ignaras

• Įrašai: 1536
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1389: 2012 Birželio 28, 22:21:22 »
Ko cia noret... Man uzvakar sedint prie prekybcentrio mašinoj, normaliai,tvarkingai pasistatęs, atleke salia dzipas,moteriske, lupo is duru, ir nubego, islipus uzstaugiau, paziurejo dar pikta i mane, atsiprasau sako...... Nu ir kas is to,irodyt juk nieko neirodysiu,kad va cia jinai dave is duru.. Tai jei net savininkas viduj taip yra,tai palik masina viena ,pilnai dienai tai ir su nuplestais bamperiais gali rast, tragedija kas dedas.

buna tokiu atveju tai noris paimt palaukt kol nueis ir is kojos i sparna pratraukt

Neprisijungęs PSSHHH

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1390: 2012 Birželio 28, 22:23:13 »
as nesuprantu ko cia verkt, irodysi neirodysi, atsisukes kai skelciau is pado kur papuoda kad persiriestu koks sparnas, ir ka? jis ale jau irodys?.. arba iskart kvieti mentus... pasakai kad nejudintu masinos, isijungi mob kamera, jei pajudes, tai bus pasisalinimas is ivykio vietos, turesi irodymus, numerius uzsirasai ir t.t nu suktis reikai o ne verkslent..
Labai teisingai as ir galvojau is kojos spirt lengvai bet ne mano masina buvo tai nesureiksminau ;)

Neprisijungęs PSSHHH

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1391: 2012 Birželio 28, 22:24:13 »
buna tokiu atveju tai noris paimt palaukt kol nueis ir is kojos i sparna pratraukt
Kam laukt? Rovei prie to zmogaus ir zek uzsukai filma,bent gera ant sirdies pasidaro..

Neprisijungęs audicouper

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1392: 2012 Birželio 28, 22:25:50 »
bl, bučiau pamates kai įvažiuoja ir nuvažiuoja............

Neprisijungęs Untis

• Įrašai: 570
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1393: 2012 Birželio 28, 22:35:51 »
cia y ta tema nudaziau masina naujai taip saugojau kad palikdavau kur nors tolimiausiam kampe aiksteles kad masinu maziau buna (8-)
Jo ateinu o sparne priekiniam duobute nesuprantama tokia nei kaip nei kame
po poros savaiciu jau y bufery iciuoze iki grunto siom dienom akropoly dejo gerai y bufery y padanga ir ratlanky kabino UZMUST BUTU PER MAZA TOKIUS :-{
Nei karto neteko to pamatyt ateini apeini masina ir lauki siurprizu :bedantis: verkti jau nebesinori nepades :D

Neprisijungęs Tserber

• Temos moderatorius
  • *
  • Įrašai: 2348
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1394: 2012 Birželio 28, 22:46:18 »
vazinejau su nedazyta bulka metus laiko, perliejau ir 3 smulkus ivykiai buvo per pusantro menesio del kitu kaltes :) shit happens.

Neprisijungęs Darbų sauga

• Banned!
  • Įrašai: 2570
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1395: 2012 Birželio 28, 22:51:12 »
as nesuprantu ko cia verkt, irodysi neirodysi, atsisukes kai skelciau is pado kur papuoda kad persiriestu koks sparnas, ir ka?

Labai drasiai pasakyta... :)

Neprisijungęs Brutas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1396: 2012 Birželio 28, 22:53:54 »
man benradarbis visada sako, kad masina dazyt galima tik pries parduodant :)

Neprisijungęs Miron`as

• Įrašai: 2792
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1397: 2012 Birželio 29, 12:50:40 »
po masinos perdazyno turejau toki atveji, moliugelis su toyota corola Coupe atidarinejo duris ir i galini sparna kai dave... as vos nepaspringau :D
sakau ziurek ka padarei... tas man atrezia "tu nieko neirodysi" sakau ok, iskvieciau mentus jie iformino ivyki bet tolko nulis... po 2sav skambina tyreja sako jusu ivykio tyrimas buvo nutrauktas, mazai ikalciu ir tt... sakau tai ble masina katik nudaziau ka vel ~250lt is kisenes traukt?... sako Jei norite kad zala butu atlyginta kreipkites i teisma... geros dienos...
reziume Pyyp... tai dbr ieskau to lopelio... noriu graziau pasneket... bet neturiu nei nr nei valstybiniu nr... is snukio pamatyciau kai deciau uz tokius dalykus

Neprisijungęs RR7

• Įrašai: 209
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1398: 2012 Birželio 29, 13:18:12 »
po masinos perdazyno turejau toki atveji, moliugelis su toyota corola Coupe atidarinejo duris ir i galini sparna kai dave... as vos nepaspringau :D
sakau ziurek ka padarei... tas man atrezia "tu nieko neirodysi" sakau ok, iskvieciau mentus jie iformino ivyki bet tolko nulis... po 2sav skambina tyreja sako jusu ivykio tyrimas buvo nutrauktas, mazai ikalciu ir tt... sakau tai ble masina katik nudaziau ka vel ~250lt is kisenes traukt?... sako Jei norite kad zala butu atlyginta kreipkites i teisma... geros dienos...
reziume Pyyp... tai dbr ieskau to lopelio... noriu graziau pasneket... bet neturiu nei nr nei valstybiniu nr... is snukio pamatyciau kai deciau uz tokius dalykus
Na varai pastapacia tireja, suzinai to lopelio duomenis. Varai i teisma ir iskeli byla privataus kaltinimo tvarka. Priestai surinkes visus remontui isleistu pinigu saskaitas fakturas. Manau, kad tas lopelis pats tave susiras.

Neprisijungęs Teisingas

• Įrašai: 411
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1399: 2012 Birželio 29, 13:28:26 »
Su tais irodimais labai jau slidus reikalas, jei kasko butu bent nuo chuliganizmo drausta, , ant ryto paskambines pasakai kad tokia radai is po nakties ir viskas.. o cia jau kaskita..
kaip kazkas sake vienintelis variantas kamera iskart traukt ir paciam kazka fiksuot :)

Visi esam ant to papuole.. mano audei nuo nupirkimo atsirado trys duobutes ant duru ir sparnu is po maximos aiksteles :)

jei niesti rankos bent atkersyt, gali is inercijos trenkt atgal savo durim per sparna jam.. daugiau nieko :) nes atminkit kolegos kad uz betkoki tycini turto apgadinimaj au gali pripaisyti chuliganizma, nerizikuokit