Ko cia noret... Man uzvakar sedint prie prekybcentrio mašinoj, normaliai,tvarkingai pasistatęs, atleke salia dzipas,moteriske, lupo is duru, ir nubego, islipus uzstaugiau, paziurejo dar pikta i mane, atsiprasau sako...... Nu ir kas is to,irodyt juk nieko neirodysiu,kad va cia jinai dave is duru.. Tai jei net savininkas viduj taip yra,tai palik masina viena ,pilnai dienai tai ir su nuplestais bamperiais gali rast, tragedija kas dedas.
Man taip pat buvo - sėdžiu mašinoj, šalia parkuojasi išdidi vairuotoja su mersu 124, tik brūūūūkšt man per dureles gerą sprindį išilgai su savo buferio kampu. Apsimetė kad net nepamatė, pasiuntė mane toli toli. Dar palaukiau kol grižo iš parduotuvės, pasiūliau susitaikyti (iš tikrujų tai būtų jai užtekus tiktai atsiprašyti, nes mano CRXas ir taip buvo lupena kaip reikalas, vienu brūkšt daugiau ar mažiau vaizdo negadino...), pasiuntė pakartotinai ir nuvažiavo. Tai iškviečiau policiją, iš anksto atsiprašiau ekipažo kad nepalaikytu pyderu ir apiformino pasišalinimą iš įvykio vietos. Kitą dieną mane jau susirado jos vyras ir pasiūlė susitarti. Na ir susitarėm