Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?




Autorius Tema: Audi coupe b4 v6 2.8 fwd year 92, 89m 2.2t 20v fwd ir busima 2.2t 20v q year 92  (Skaityta 397361 kartus)

Neprisijungęs Karolis080

  • Įrašai: 5466
    • Žiūrėti profilį
  • Miestas: Aš dar nepasirinkau miesto
Na daugiasvirtes vaziuokles su sailentais tikrai laaaabai retai turejo bedu, pagrinde jos tvarkomos del parejusiu sarnyru, bet ten jei sumeti rimtas dalis, tai ta vaziuokle gali bent 2 metams pamirsti (vaziuojant kasdien mieste) jei maziau, tai ir dar ilgiau. Shotokant sudejo poliuretana, tai aisku jis laikys, bet is sitos masinos komforto tai nulis, bet ir taip aisku,kad ne komfortiskai daroma ji vazinet, tai viskas ok :)
Kas liecia daugiasvirtes tai jo,begale lietuviu dar jas vadina su*dais :D Kaip ir PD variklis ir t.t. viskas kas naujove lietuviui nekazka, nes prie ruso nebuvo,tai negerai :D Bet va kad liaudis nededa rimtu firmu daliu tai ir nelaiko tos vaziuokles, lemforder ir pan sudedi, tai laiko gerai, bei ilgai. O va tuo tarpu beskei pamenu nemacijo man nei lemforder, nei meyle ar kokia ten firma, visokius bandziau, kaip pareidavo,taip pareidavo :D Nors visa daugiau vaziuokle irgi geros bukles buvo