cia biski netikslumas su D11/C4 kebulu, nes C4 ir yra C4 - sio garazo temos autoriaus automobilis, o D11 buvo arba D11/typ44 iki '92-ų kazkurio mėn ir po to D11/4C iki V8 modelio gamybos pabaigos.
Ir D2 V8 motorų blokai į D11 netinka dėl tvirtinimo ausų ir tepalo filtro to viso reikalo; o kaip yra C4 kėbule aš nežinau, bet pvz ABH variklis eina tiek į D11 tiek į C4, ir toliau S6+ variklis buvo dedamas į S8 D2 bet variklio kodo raidės sukeistos vietomis
gal tik dėl tų tvirtinimų ir filtro... nžn
žiūriu nemažai čia privėliau
, bet tu tikrai tikrai pasitikrinai ir įsitikinai kad D2 V8 variklio blokas bolt on įsistato į tavo C4 ?? aš kalbu apie tvirtinimus ir tepalo filtrą .
Tepalo filtras kiek zinau eina taspats nors 100% negaliu garantuot. Bet jei ir butu kitoks ar tai trugdytu ideti i c4? o del tvirinimu reiktu pasitikslinti kiek supratau gedai ir pats nezinai tiksliai sito reikalo

vieninteli skirtuma koki radau tai skaiciuotuvu prie smagracio tvirtinimas ant bloko koks pas AEC ,tai pas ABZ jo nera.Bet kaip sakant man si tema neaktuali tokio deti ir nezadu jug

Turiu ir ruosiuosi deti AEC kai jy uzbaigsiu. Esme buvo teorine jog pas d2 is to pacio blyno variklis imontuotas, aisku kalbu apie 32v