Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Audi A6 C6 4F5 3.0TDI 200kw+  (Skaityta 7236 kartus)

Neprisijungęs Munis

• Įrašai: 105
    • Žiūrėti profilį
Re: Audi A6 C6 4F5 3.0TDI 200kw+
« Topic Start: 2016 Balandžio 01, 19:59:44 »
Komplektacija (+) (+) Tvarkingai vedami uzrasai, retas kas taip uzsiima (y)
Na galėtų būti ir geresnė komplektacija, nes daug ko trūksta. :) O kad vedu viską, tai mėgstu tvarką. Ir mašina buvo pirkta ne metams ir ne dviems. :D Dar tikiuosi 300k minimum su ja pravažiuoti.
kazkada jaunystej kazka panasaus turejau, gal pasenau, bet dabar sito nebesuprantu (-) bose be tavo priedu man per akis, bet cia tik mano nuomone ;)
Na matai, prieš tai turėjau A4, joje buvo viskas sumontuota. Kai pardaviau A4, aparatūra liko, kadangi man tikrai nebūtų jos niekas pirkę už realią kainą, nes pacanai už 100€ nusiperka ir jiem gerai yra :D , tai pagalvojau, kad nelaikyti, kad dulkėtų, kodėl į šitą nesudėjus. O ir pačiam patinka garsi muzika. Realiai man Bose per akis, jei imant garsą, bet žemo tikrai per mažai. Bet čia pagal kiekvieną atskirai. Vieniem ir radijos užtenka ar tą USB per prikurytelį pasijungia ir jiem gana. (+) O ir neklausau, kad viskas drebėtų, tiesiog vidutiniu garsu klausant labai švarus žemas. :)