Nieko cia jie nepjauna. Tiesiog teche yra tam skirta aparatura, kuri yra kalibruojana ir t.t. ir pan., o servisuose tas nedaroma. Aisku, cia nuo techo darbuotojo geronoriskumo priklauso, bet jei niekas neislauzyta ir lengvai reguliuojasi, tai paprasai ir daregulioja zibintus kaip reikia kad butu. Ir aplamai, jei serviso darbuotojai ne is medzio iskrite, tai jie turetu zinoti keik reikia nuleisti ar pakelti zibintus kad praeitu techa.
Na aš nesiginčiju. Man paaiškino, kad Joniškio TA turi super duper aparatą, kokio net Šiaulių TA neturi. Pats aš pasireguliavau ir tiek. Ir taip visiškai vieną nuleidau žibintą iki kol nebeleido pasukti. Man tiesiog keista, kad negi tokie servisai kaip Audi centras ir kiti normalūs servisai, kurie remontuoja ir naujesnes mašinas neturi atitinkamos įrangos reguliuoti šviesoms. Plius mane patikino, kad žibintai nureguliuoti taip kaip reikalauja TA ir nebuvo nei vienos, kuri turėtų problemų dėl to. Tikrai nedarau problemos iš to. Tik įdomu kaip čia yra. O ir taip esu girdėjęs, kai TA aparatas yra ant bėgelių, tai būna ir žemių prikritę ir panašiai, net nesivargina išvalyti, dėl ko gali būti netikslūs parodymai.