Pagaliau sutvarkytas AFS. Puse metų mane kankino ta klaida ir erzino pypsėjimas. Kaip ir buvo įtarta nuo drėgmės ir staigaus pašalimo trūko laidas. Žemiau pateikiu video kas per problema. Tik pas mane kitoj vietoj. Paprasta problema, bet darbo pusdieniui, nes reikia ardyti visą žibintą. Kaina 100€ sutvarkymo. Bet realiai mažiau, kadangi man kai žiūrėjo žibintą nenusimanantys servise (kitame nei dabar tvarkiau) sulaužė reguliavimą ir nepasimatė tol kol nereikėjo reguliuoti, tai teko du kartus žibintą ardyti....

+- 50-60€ tvarkymas.
Kątik pakeisti tepalai, bei praėjo TA.
Dabar turiu klausimą, ar visiems kas varot TA prisikabina dėl žibintų? Esmė tokia, kad kai nusipirkau, Audi centre sureguliavo lempas. Nepraėjau TA. Tada nuvažiuota dar į du servisus ir patikrinti žibintai. Trijose vietose idealiai žibintai sureguliuoti, bet TA blogai. Dabar vėl variau, žibintai sureguliuoti tvarkingai. TA sako blogai.. Ir nesuprantu, kas čia per stebūklingi žibintai, visur gerai, o TA blogai. 4 skirtinguose servisuose negali rodyti gerai, o TA blogai. Įtariu, kad čia TA grybą pjauna..