Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Audi A4 b5 avant by agidas  (Skaityta 179114 kartus)

Neprisijungęs Agidas

• Įrašai: 1308
    • Žiūrėti profilį
Re: Audi A4 b5 avant by agidas
« Atsakymas #100: 2013 Liepos 28, 17:31:21 »
pas man ta pati beda. slangutes kaip ir sukeistos, N75 kaip ir veikia, buvau is kitos isidejas. man ties 120km/h arba 2200-2500aps./min digineja trauka, bet ne visada. keiciant nutraukta dirza, sraige buvo isimta, bet as jos nesugebejau isskirt. visu varztelius atsukau, bet ji taip ir neprasiskyre. dauzyt su plaktuku nerizikavau. any ideas kaip tai padaryt? bo airijoj nezinau ar kas tuom uzsiima
Jei slangutes ok ir n75 veikia, kogero kad but geometrija kalta, pabandyk pajudinti voztuvo kojele, kaip rodziau video
jei ja su pirstais pajudinti gali tada neardyk turbos. o turbos kitaip ir netaskirsi be plaktuko :-/ nuo surinkimo tos turbinos praejo
daug metu + ten temperaturu svyravimas, metalas sukibo. Svelniai su plaktuku dauzyk per vietas kur varztai uzsiverzia, taip is eiles
kiekvienam po smugi, laikydamas turbina uz saltosios dalies siek tiek pakelta. Nepersistenk, nes uzplaksi vieta kur isiverzia varztas.
Galiausiai jos visos atsidaro kaip sezamas  :oldman:
« Paskutinį kartą keitė: 2013 Liepos 28, 17:35:02 sukūrė Agidas »