Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Audi 80 Avant B4. K52F  (Skaityta 14644 kartus)

Neprisijungęs K52F

• Įrašai: 129
    • Žiūrėti profilį
Re: Audi 80 Avant B4. K52F
« Atsakymas #75: 2010 Lapkričio 04, 21:51:29 »
LPx, pas mane tokie pat garsiakalbiai su tokias paciais, ale stiprintuvais, kurie beveik nieko nedaro, as tai gale atsijunges esu juos, prasitempiau naujus laidus nuo mages iki garsiakalbiu, ir juos pasijungiau be situ stiprintuvu :) ten yra ant tu stiprintuvu fishkutes, tj yra fishkute, viena kur jungiasi aukstadaznis, antra  i kuria pasijungia visi laidai atejnantys is mago, ir dar viena yra kiek pamenu, su dviem kontaktukais, tai ten abu laidus pasijunk ir viskas :) Butent as, jokios skirtumo nepajauciau... Kaip grojo su sitais NOKIA stiprintuvais ir kaip groja be ju, todel galima drasiai pasijungti tiesiog nuo mages isejimo ir viskas :D bet jeigu pas tave ne stiprintuvas, o pats garsiakalbis nebeveikia, tada jau reiktu naujo viso ieskotis srote, manau neturetu buti labaj jau brangus jis visas :)

O kas liecia mano ratus, tai matomai bus R16 su 205/55 padangomis (aa) Dabar yra pardavime labai pigiai Borbet Type E R16 su man tinkamomis skylemis, tik yra viena beda, kad siuo metu nera pinigu. O zmogus uz juos praso labai nedaug, vos 200lt. Manau, kad uz tokius ratus tai yra labai pigiai.

Kas dar liecia planus, tai planuojama nusipirkus ratus, juos perdazhyti juoda spalva, ir dengti blizgiu laku (aa)