Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Audi 100 2.3e  (Skaityta 60008 kartus)

Neprisijungęs samotomas

• Įrašai: 591
    • Žiūrėti profilį
Re: Audi 100 2.3e
« Atsakymas #200: 2016 Sausio 04, 16:30:04 »
jei per 15metu padarai tik 50000km tai ko cia kvarsint galva del daugesvirtes pakavos, prie jos net neprisiliesi per tuos 15metu, mano manymu praleidi per mazai laiko uz vairo, kad lygini vairavima C3 ir C5, jau nekalbu apie patoguma, el paketa, kondisena, bei garso izoliacija. As vairuoju C6 su 240K rida, pakaba 90% dar gamykline, po 70K pravazeves nuo pirkimo ejau TA, dave pastava kad nuo senatves virsutiniai salenblokai patrukineje, bet laisvumo nera, ju kaina iki 10Euru. Pritariu Vytautui jei ji visapusiskai tvarkinga tai ja laikyti kaip savaitgaline auto.
Tiek km padariau ne aš pats :) realiai man pačiam auto reikia beveik kasdien. Bent 50-80 km. tikrai prasuku per dieną. Todėl ir klausimas, kiek ta dar silkė atlaikys jei nepradėsiu rimčiau į ją investuot jei iš viso kažką verta su ja bedaryti. Norėtusi ir man su c6 kėbulu, bet už kokius 5000e tik c5 tvarkingesnę gali rast :D realiai man komplektacija gali būti net visai paprasta, kad tik pati auto būtų tvarkinga.
« Paskutinį kartą keitė: 2016 Sausio 04, 16:35:38 sukūrė samotomas »