Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Audi 100 2.3e  (Skaityta 60024 kartus)

Neprisijungęs samotomas

• Įrašai: 591
    • Žiūrėti profilį
Re: Audi 100 2.3e
« Atsakymas #200: 2016 Sausio 03, 20:07:04 »
Bet jei logiškai pagalvojus: tarkim, mano finansai leidžia pasiimt dabar kokia A6(C5) ar A4(B6). Kitos markės išskyrus Audi net nežiūriu. Per pirmus metus turbūt į ją sukišiu dar tiek pat kiek mokėjau pirkdamas kol privesiu prie pakenčiamo stovio. Vien po pirkimo būtinas diržų ir kitų agregatų aplink jį pakeitimas/remontas kiek kainuoja. :D Garantuotai bus daužta (nes senesnės nei 5 m. nedaužtos prekyboj neegzistuoja :D ), ir tik laiko klausimas, kada pradės lįsti rūdys ir kiti pardavėjo užmaskuoti trūkumai. Važiuoklės dabartinės irgi neduok dieve. Silkę pvz., remontuoji tik prieš kas antrą TA: pasikeli ant domkrato, šakę ar kokią svirtį atsuki ir su laužtuvu jei reikia spustelėjęs išlupi, pakeiti nauja ir vėl kokius 3-4 metus važiuoji. O aliuminės eina šaibom, kad net nespėji sužiūrėt. Ir kainos ne tos visai :D
O gal aš klaidingą nuomonę esu susidaręs ir nėra viskas taip jau blogai su tom 10 - 15 metų senumo audinėm? :D Kažkaip silkę kai šeimoj pirko irgi 10 metų senumo, tai visai kitas daiktas buvo nei dabartinės skarbonkės