Man irgi tokios mintys vis kyla, bet sentimentalus žmogus matyt esu Kažkaip malonu važinėt su auto, kuri iš fabriko išvažiavo tais metais, kada gimiau ir aš Variklio man pakanka, lakstyti nemėgstu. Prieš 15 m. pirkom ir nepastebėjom kažkur trūkusio variklio. Tai d4l nuolatinio kaitimo teko keisti į kitą nepravažiavusį nė 100 000. Per tuos 15 m. pravažiuota kažkur tik apie 50 000 km, taigi rezervo pakanka. Kompresija ideali. Paskutinį kartą nuvažiavus išmetimo pareguliuoti prieš TA meistras net bendradarbį pasikvietė pasiklausyti kaip tokių metų auto gražiai variklis dirba. O ir autoservisuose stebisi žmonės, kad pakėlus dugnas kaip naujas.Jokių prarūdijusių skylių. Tik va iš viršaus jau senatvė rūdimis reiškiaisi. Man dideliu pliusu yra važiuoklės minkštumas ir tylumas (aišku ne stebuklai, bet kaip tokių metų auto tikrai tyliai ir minkštai rieda). Net kai kuriose naujesnėse važiuoji kaip tarkoj palyginus su senute silke. Be to detalės labai pigios ir praktiškai viską galima suremontuot pas save garaže. Nuo variklio pakeitimo iki visos pakabos perrinkimo. Viską su tėvuku savo rankom esam padarę be jokio vargo. O dabartinės 5-10 metų senumo audi remontas jau kainuotų be proto ir pats mažai ką sugebėtum susitvarkyt.