sendien buvo sutvarkytas degimas. problema buvo daug rijo degalu ir nelabai trauke ir dumijo labai dar po regulevimo pradejo traukt geriau ir netiek daug valgyt degalu na su dumais gal truputi maziau mest pradejo. su tevu uztrukom dvi dienas kol viska suregulevom gerai. dar audine vel atsigavo ir lenkt nebaisu kaip anksciau baisoku buvo
pasirodo ant mietkiu nustacius nieko gero nesigavo tai reikejo ir pagrindini dirza net statinet. atstacius pagrindini dirza atsukus pirma forsunkes vamzdeli suki siurbli ir kai ispurske kura tada bandai det dirza ir ziuret ar ankstyvas ar velyvas degimas ir tada suki ar i viena puse ar i kita siurbli po puse ar po viena dantuka ir taip pagauni. ir ziurai ant kurio geriausia kuresi ir kad nedumintu baltu ar melynu dumu. viskas buvo daroma tevo ziniomis regulevimo be jokiu prietaisu. pernai servyze man kaip padare tai gryzes i namus su tevu persidarem. paskambinus meistru ir ispyzdavojus jis tik pasake niekaip negalejo atreguliuot. tai dar darau pats ir be jokiu sudarankiu
Èia nebandei kreiptis dėl reguliavimo? http://www.audiklubas.com/forumas/index.php/topic,32772.0.html
Nieko nematavau, variklis dar nedamustas. Pas mane irgi kol issijudini is vietos. Man atrodo kad sitie kebulai persunkus tokiems varikliams, bet sanaudomis nesiskundziu, vid. mieste 6.5l labai mazai stovint kamsciuose.