Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: AUDI 100 2.0 74kw 88m + nauja AUDI 100 2.5TDI 88kw 90m  (Skaityta 33627 kartus)

Neprisijungęs Ratas

• Įrašai: 1692
    • Žiūrėti profilį
pasirodo ant mietkiu nustacius nieko gero nesigavo tai reikejo ir pagrindini dirza net statinet. atstacius pagrindini dirza atsukus pirma forsunkes vamzdeli suki siurbli ir kai ispurske kura tada bandai det dirza ir ziuret ar ankstyvas ar velyvas degimas ir tada suki ar i viena puse ar i kita siurbli po puse ar po viena dantuka ir taip pagauni. ir ziurai ant kurio geriausia kuresi ir kad nedumintu baltu ar melynu dumu. viskas buvo daroma tevo ziniomis regulevimo be jokiu prietaisu. pernai servyze man kaip padare tai gryzes i namus su tevu persidarem. paskambinus meistru ir ispyzdavojus jis tik pasake niekaip negalejo atreguliuot. tai dar darau pats ir be jokiu sudarankiu :-]
a nu panasiai pas mane ir taip tada turetu but nes kai buvau nuemes dirzus tai po to pagal mietkes bandziau naujus dirzus dejau tai nieko nesigavo nu as nieko ten su tuo ispurskimu neziurejau tiesiog per viena dantuka perkeliau siurblio dirza siurblys pagal mietkes netinka nesikuria visiskai o dabar kai padariau tai kuriasi gan gerai bet saltas jis toks bisky purtosi gal cia mano motoras amen nes kai uzsyla krenta apsukos ant laisvu noreciau taisyt tik nezinau kiek kas bus sudile kokius ziedus det tokiu kaip remontinu kazin buna :V