Ech... Kaip ji man primena buvusį raudoną TDI'ną

) Tas raudonumas gražiai susipoliruoja. Jos lakuotos ėjo ar ne?
Dėl tacho tai jo, lėvai biškį. Pamenu gal kai 15/16 metų važinėjaus, tada man jo labai trūko, nemokėjau pagal garsą važinėt

Toliau, virš kuro bako ta plastmaskė, nublukus ar ten ištepta kuo? Fotkėj nesimato. Reiktų sutvarkyti.
Toliau. Juostelę viš bamperio irgi reikia tvarkyti, nes nei juoda, nei raudona. O jei gerai pamenu, turi būt sidabrinė? Ar kitur juodos ar raudonos ėjo? Neteko pastebėti.
Toliau. Kodėl sėdynės aprengtos?

Sutrintos senos? Na taip, tos aprangos pigu ir praktiška, bet smagiau kai originalios sutvarkomos būna, arba bent apsiūtos.
Toliau

Standartiškai. Gale reikia liustrų pilnų kad ir tos pačios spalvos, na, kad numerio rėmelis ne juodas būtų. Na ir lieka ratai. Patarčiau dėt 5 špikių žvaigždes, prisegu foto kokios, mano nuomone, tinka prie silkės.

Nėra kažkokie ypatingi ar stebuklingai gražūs, bet paprasti ir tvarkingi. Tik čia su dangteliais nuimtais jie, tai patarčiau pirkti tokius tik kad būtų išvis be dangtelių, 5 skylės tik. Arba su dangteliais, bet juos sabačink medvaržčiais ar kažką pan. galvok

Šiaip tikrai, kiek žinau, medvaržčiai padeda. Bet juos reikia gražiai padaryti

Alternatyva būtų sport exclusive ratai, jie tikrai labai gražūs, ir prie juodos labai tinka. O ar prie šitos tiks - neįsivaizduoju.
http://www.audi100-online.de/audi_100_quattro.jpg šitie.
Bet kuriuo atvėju, gražums 8-P