Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Audi 100 1.8 stock  (Skaityta 27283 kartus)

Neprisijungęs Matas

• Įrašai: 2124
    • Žiūrėti profilį
Audi 100 1.8 stock
« Topic Start: 2008 Rugpjūčio 09, 15:27:12 »
o tai koks tiklsas buvo taip daryt? :V

Originaliai kažkodėl labai prastai švietė, dabar spalva daug sodresnė, kas man patinka.

Domai, aš tai nuo 15metų maždaug važinėju jau su ja, bet tacho neprireikė, gan gerai variklis girdėjosi  :D
Ta plastmasė apie kurią kalbi yra nublukusi pagal mane, nors kai plaunu ir kol ta vieta šlapia spalva nesiskiria nuo kėbulo.
Toliau, dėl juostelės virš bamperio, mašina apturėjo auto įvykį, o "meistra" nežinojo kokia turi būti ta juostelė tai nudaže, ir dabar aiškiai matos kaip dažai lupas, įdėtos nuotraukos yra senesnės, šiuo metu priekinė juosta jau juoda, šonai dar ne.
Sėdynės paprastos, vairuotojo sedynes atlošo kraštas praplyšės iki metalo... :[ tada sedynės aprengtos užvalkalų komplektu :)
Jokių lempu,ratų nedėsiu, bus belenkoks stock  :D

Quattro, dėl tų atlošu, tai man jie nelabai limpa, šiandien A2 nusipirkom, tai atlošai jau bagažinej voliojas  :D žiurėsim kaip toliau bus su jais :)
Na neturiu dėl ko pykti, aš ir pats pagalvoju koks lohas tokia pirko, galejo bent centrini su vairo stiprintuvu ar dar kuo isidėt... Nu bet kai yra taip :)