Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Audi 100 1.8 stock  (Skaityta 30213 kartus)

Neprisijungęs gataz

• Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 16828
    • Žiūrėti profilį
Re: Audi 100 1.8 stock
« Atsakymas #75: 2008 Rugsėjo 24, 19:47:47 »
Quattro, pasiulyciau jam susimest, bet kad daug darbo, begius keist teiktu :V :D Va kaip tu sakai, pas mano drauga pvz an coupe sedynes kaip pas tave ir absyvkes tokios medziagos, o medzio imitacija :V ir nepasakyciau kad labai jau ji ten nepritinka. Na jei kalbant apie navarotus tai manau kad V8 visai kita tema ir klase. O 200 su navarotu daugiau man ne prabanga o ekskliuzyvas yra (+) Isvis ko cia mes gincijames? Juk nevisi turi manyt taip kaip tu ar taip kaip as. Vienam grazu viena kitam kita. Tik vat pastebejau kad tu skirstai mazdaug taip: tavo isejo truputy pilnesne tai jai galima viska, o kad musiskem seimininkas pagailejo pinigu tai jau nieko beveik negalima  :( Nesazininga juk  :V Na stengiuos as po bisky imesti tai kas man patinka ir del to ji man tampa tik mielesne  (v) (o) Cia tsakant vienam mano pana patiks o kitam ne, bet jei pasakysi mesk ja nes tas ir tas netinka juk nemesiu  :D Ai krc, nelaikom cia viens an kito pykcio, visi gi is vieno molio silkiu  :-]
Tesla Model 3 SR+ 239kw, '19
Audi V8 206kw, '91