Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Auddziauss garazelis(naujos foto 7psl.)  (Skaityta 13265 kartus)

Neprisijungęs rafinuotas

• Įrašai: 3412
    • Žiūrėti profilį
Auddziauss C4
« Atsakymas #25: 2007 Gruodžio 03, 18:55:07 »
Nu jai tiesa pasakius,tai as prie kebulo ranku nekisau ir krapstinet kazkokio zenkliuko nesiruosiu,jei jis ten jau buvo..man nemaiso :),o jei jau tau uzkliuna tokios smulkmenos,yai tada pirmiausia savo gerai apziurek,ne piktumu sakau..,bet jei jau tavo ne S...tai kodel veidrodukai jos..galios truksta,tai nors vaizdu bandai damest :-],ir jei skony turetum,tai ir galiny bufery su nikeliu uzsidetum,nes dabar atrodo nei skusta nei lupta..is skirtingu detaliu sukrauta..juk A8,prabangi masina,negali joje but trukumu... ;) :D

nu as savo pastebejima tau daviau apie tavo auto, o tu man kaip kerstaudamas atgal sakai kas pas mane blogai :) vaikiskai labai elgiesi.
galios pas mano a8 tikrai netruksta, nezinau kaip s8 eina, nu bet man per akis sitos masinos traukos. Del veidrodziu, ar nezinai kad yra s line paketas? zinai ka jis reiskia? jis reiskia kad net ir ant 2.5tdi gali buti s apdaila, ir veidrodziai, ir  salonas ir kas tik nori. o del buferio, jis pas mane su nikeliuota juostele, tik fotkes ten senos masinos.