Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Artz A4 (B6)  (Skaityta 27991 kartus)

Neprisijungęs Matas_

• Įrašai: 2051
    • Žiūrėti profilį
Re: Artz A4 (B6)
« Topic Start: 2010 Sausio 21, 17:31:35 »
o tai ka daryt jei nori normalios masinos pvz a8 normaliu metu 2005,2006 ir pan. tai tokios masinos reiskes blogos nes automatai? visas pasaulis vertina automatus, o mums lietuviams labai nepatinka automatai, nes ju islaikymas brangesnis, tepalai remontai ir pan. tai jei nemegstam mes komforto tai aisku tada geriau manuala, bet jei as galiu vaziuot ir nemaigyt sankabos tai kam man butinai ta sankaba? ir begius metyt. nezinau butent apie sita automata gal jis ir prastas, pas mane multitronikas tai as labai patenkintas ir isvis dienu sita konstruktoriu isradima

pritariu tau, pas mane triptronikas, bet noreciau pabandyt multitronika, manau kad tai visai kitas reikalas. Nors pats turiu dviprasmiskos nuomones apie automatus. Pasakysiu paprastai, as kai du metus automata vadelioju, tai kai gaunu isest i mechanke, tai pasijuntu kaip zveris isleistas is narvo :D
pazystamas jausmas  :D Reikia nereikia, vistiek stabdau varikliu, gi smagu.. O dar sankabos numetimas prie aukstu sukiu  :G  :D