Citata iš: jaunelis 2010 Vasario 11, 15:08:54 Citata iš: herounique 2010 Vasario 10, 23:54:14 na kur slepia vamzdelius visokius , tokios pas save nepastebejau reikes ir man susirasti tokia apsauga , patikrinti brangios jos vien variklio ir greiciu dezes virs 200 ~ uz nieka skaityk.. Beto kondiske pas mane irgi parejus , pucia tik karsta ora , o salto kaip nebuta , freona tikrino yra, beto dar ir varikliuko guolis uzia , tai kaip lektuvas skridau , tai atjungiau fiske o dabar vidus visas juodas ir oda , oj vasara bus balius reikes remontuoti skubiai , tai tikriausiai nemazai kiek suprantu palyksiu achujiet kaip brangu... Dviraciui ir tam gera simfelso apsauga 50lt.
Citata iš: herounique 2010 Vasario 10, 23:54:14 na kur slepia vamzdelius visokius , tokios pas save nepastebejau reikes ir man susirasti tokia apsauga , patikrinti brangios jos vien variklio ir greiciu dezes virs 200 ~ uz nieka skaityk.. Beto kondiske pas mane irgi parejus , pucia tik karsta ora , o salto kaip nebuta , freona tikrino yra, beto dar ir varikliuko guolis uzia , tai kaip lektuvas skridau , tai atjungiau fiske o dabar vidus visas juodas ir oda , oj vasara bus balius reikes remontuoti skubiai , tai tikriausiai nemazai kiek suprantu palyksiu achujiet kaip brangu...
na kur slepia vamzdelius visokius , tokios pas save nepastebejau reikes ir man susirasti tokia apsauga , patikrinti brangios jos vien variklio ir greiciu dezes virs 200 ~ uz nieka skaityk.. Beto kondiske pas mane irgi parejus , pucia tik karsta ora , o salto kaip nebuta , freona tikrino yra, beto dar ir varikliuko guolis uzia , tai kaip lektuvas skridau , tai atjungiau fiske o dabar vidus visas juodas ir oda , oj vasara bus balius reikes remontuoti skubiai , tai tikriausiai nemazai kiek suprantu palyksiu