Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Aras Coupe Quattro 20v, Audi 80 2.0E, Audi A4Q(B6) 2.5TDI, Audi A4Q(B7) 2.0 TFSI  (Skaityta 201911 kartus)

Neprisijungęs ArasCL

• Įrašai: 7063
    • Žiūrėti profilį
Re: Aras Coupe Quattro 20v
« Atsakymas #150: 2011 Kovo 09, 18:18:11 »
Man meistriukas už darbus be dalių paskaičiavo 850 :V
By valkuniokas at 2011-03-03

meistriukas ar vertintojas?
Meistriukas, o žalą įvertino tai 1960lt :)
ar davei vertintojui pinigų ar pažystamas buvo

susirask bakavyna - padarys su labai mazai spakliaus. pakeis bakavynos isorine skarda, timptels bakavyna ir bus kaip nauja. siules prateps ir fsio, daugiau dazymas. gal dabar bus postumis visa coupe normaliai bent isore aptvarkyt
pavardink man visas išorės vietas tavo akimis žiūrint ką tu turi galvoje
aš matau savo akimis atplyšusius durų moldingus, priešrūkines, kapote duobike, keleivio durelės įlenktos
ką tu dar matai ?

Naivuolis relaxai :-] manai,kad taip ir darys :D viskas normaliai cia arai,jei gerai istampys (nekokie apgrubnagiai) tai spakliaus tikrai daug nebus.
ta dalis kur už buferio pasiliape ir virš buferio ir po lempa tas tarpas tai žiauriai labai išlinke

Gaila kad nedirbau ,buciau priejas o tai priepat darbo :D
o jei rimtai tai biskai skaudziai taip... na bet nieko manau bus sutvarkyta kaip pridera  (y) (+)

o as lb tuo abejoju, jei zmogus pries pora men "zhadejo" priesrukines idet ir vis dar is foto matos, kad neidejo :)
tserberis irgi neisidėjas :)
kad tik priešrūkinėse problemos būtų ...
« Paskutinį kartą keitė: 2011 Gegužės 04, 21:09:07 sukūrė ArasCL »