Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Andrius001 garažas... Phaeton V10 TDI...  (Skaityta 115534 kartus)

Neprisijungęs Andrius001

• Įrašai: 2287
    • Žiūrėti profilį
vat cia tai pasventino, uzuojauta
jos šventint nereikia...
tu savo grotas prisiveržk pas mus puse klp be grotų važinėja...

Neprisijungęs mikasmeskius

• Įrašai: 2155
    • Žiūrėti profilį
jos šventint nereikia...
pas mane visos grotos pritvirtintos kad nenuimsi, nes jau buvo pavoge man kapoto grotas, uz naujas beveik 600 lt palikau

Neprisijungęs kosmo

• Įrašai: 1408
    • Žiūrėti profilį
laikas susimąstyt apie saugomą aikštelę.  (h) (h)

Neprisijungęs Andrius001

• Žiūrėti profilį
jos šventint nereikia...
pas mane visos grotos pritvirtintos kad nenuimsi, nes jau buvo pavoge man kapoto grotas, uz naujas beveik 600 lt palikau
kuom tvirtinai ??

Neprisijungęs Maxtor

• Įrašai: 1826
    • Žiūrėti profilį
kasko bent spejes apdrausti buvai?

Neprisijungęs PREZIDENTAS

• Įrašai: 3831
    • Žiūrėti profilį
jei pats nesaugai kitas neapsaugos, laikyk eikstelei isvengsi daug vargo nulupinejimu apdauzymu ir pan. 70 litu per menesi tikrai neisgelbes taves. as tai statau i eikstele ir ramiai sau miegu  :H

Neprisijungęs Andrius001

• Žiūrėti profilį
jei pats nesaugai kitas neapsaugos, laikyk eikstelei isvengsi daug vargo nulupinejimu apdauzymu ir pan. 70 litu per menesi tikrai neisgelbes taves. as tai statau i eikstele ir ramiai sau miegu  :H
100-120 litų pas mus aikštė...

• Žiūrėti profilį
jos šventint nereikia...
kuom tvirtinai ??
tvirtinau nerudijancio plieno varzteliais ir klijais is vidines puses, is isores viskas grazu

• Žiūrėti profilį
nuo tokiu dalyku ir aikstele nepades draugui dienos metu prie parduotuves nurinko visas grotas...

• Žiūrėti profilį
tai ais visko buna, bet labiausiai nakty veiksmas vyksta

Neprisijungęs Patrakusi

• Įrašai: 1929
    • Žiūrėti profilį

(y) Visiškai sutinku..Be to, aprinkinėjama jau ne pirma aštunkė, ir ne pirmą ar antrą kartą...Reikėjo jau po tų kartų išvadas daryti.. :)

Neprisijungęs Andrius001

• Žiūrėti profilį

(y) Visiškai sutinku..Be to, aprinkinėjama jau ne pirma aštunkė, ir ne pirmą ar antrą kartą...Reikėjo jau po tų kartų išvadas daryti.. :)
gyveni ir mokais...
bet aš geriau pagausiu nes tai tesis velnias žino kiek laiko...
manau čia vieni ir tie patys darbuojasi...

Neprisijungęs Patrakusi

• Įrašai: 1929
    • Žiūrėti profilį

gyveni ir mokais...
bet aš geriau pagausiu nes tai tesis velnias žino kiek laiko...
manau čia vieni ir tie patys darbuojasi...

Andriau, o jei ne tik šie?..Neišgaudysi gi..Tų vagių buvo yra ir bus..Be to, dabar kai tokie ne patys geriausi laikai jų dar dvigubai turbūt priviso..Žinoma linkiu sėkmės pagauti, bet vistiek reiktų pasirūpinti... ;)

Neprisijungęs Andrius001

• Žiūrėti profilį
Andriau, o jei ne tik šie?..Neišgaudysi gi..Tų vagių buvo yra ir bus..Be to, dabar kai tokie ne patys geriausi laikai jų dar dvigubai turbūt priviso..Žinoma linkiu sėkmės pagauti, bet vistiek reiktų pasirūpinti... ;)
nuoširdžiai dėkuj už palinkėjimus...
žiūrėsim kaip viskas klostysis...

Neprisijungęs NerijoShius

• Įrašai: 735
    • Žiūrėti profilį
jo, pridare cia negerybiu.... tokiem plaukuotas vietas pakist po a8 ratu :D tikrai uzjauciam, tikekimes nebeluos nieko arba bus pagauti :)

Neprisijungęs brgd

• Įrašai: 83
    • Žiūrėti profilį
Andrius tau cia antra karta daugmas tapati istorija, su praitu eSu irgi gi buwa....Tu geriau nepagailek man rods simtuko per menesi ir pastatyk auto i aikstele arba kasko apdrausk ir galwa neskaudes, gales nurinkineti xot kozna nakty:)

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
Gali saugoti, nieko nenusaugosi. Vieną naktį neateis, kitą ateis, kai jau nebebūsi mašinoj. Aš čia tik vieną išeitį matau - nelaikyti numestą kieme. Kitaip tikrai neapsaugosi.

• Žiūrėti profilį
tikrai taip, gali ir menesi neiti, ateis koki vakara viska nusirinks, negyvensi masinoi juk

Neprisijungęs Maxtor

• Įrašai: 1826
    • Žiūrėti profilį
as i saugoma aikstele pastatau ir sau ramiai miegu :D siulau ir tau taip padaryt nes kiek pastebejau pas tave ten vienas is labiau pagerintu rajonu.
p.s aisku pas mane ne feisliftas bet vis tiek

Neprisijungęs kipshas

• Įrašai: 660
    • Žiūrėti profilį
andriau kasko KASKO

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
  • Įrašai: 13709
    • Žiūrėti profilį
andriau kasko KASKO
su nuline frančize ??  :D

Neprisijungęs Andrius001

• Žiūrėti profilį

Neprisijungęs Karolis080

• Įrašai: 5466
    • Žiūrėti profilį
Nu jopapa,rimtai kad nesiseka... Isivaizduoju kokie nervai. tik jei pamatysi vienas,be priemoniu,ar daugiau zmoniu gal nesok,nes vistiek jei ne vienas bus ,kad dar labiau i bloga viskas neiseitu,o jei kokia lazdele :D turi,tai ir jiem sonus palygint,ir ju masinai jei uzmatysi....

Neprisijungęs Andrius001

• Žiūrėti profilį
tik,kad nebutu taip,kaip pries gera pusmeti,kai nuo X5 vidury dienos vagisiai ratus suke ir pamates savininkas atbego ginti masinos, o tie kai uzvaziavo is rakto, tai savininkas komoje ligonineje gulejo. tik nezinau kaip baigesi,ar atsigavo savininkas.
nebus taip... patikėk  :-]

Neprisijungęs Andrius001

• Žiūrėti profilį
nusidažiau priekini Audi ženkliuką  :D
visai nieko dabar žiūrisi...