Rodyk allroadą
Na sveikinu su keitimu , nors man astunke lieka astunke. Beje cia ji issikelusi ar suleista, kazkaip gan aukstai atrodo
gal MB 500 SEL o gal ir ne... labai jau linksmai važiuoja tas 2,7 biturbo...
Citata iš: Andrius001 2009 Rugsėjo 16, 23:13:30 gal MB 500 SEL o gal ir ne... labai jau linksmai važiuoja tas 2,7 biturbo... žiek, ir ratukai kažkur matyti ir šiaip
tai taip išeina paskaičiavus, kad aštunkės esinės jau ~8k lt. bekainuoja 4k lt. į 'brandos' amžių pasiekusią limuzino klasės auto yra myzeris,tuo labiau kad ten jai nemažai vandalizmo kliuvo Ir nenusiteik kad Allroud'o išlaikymas pigesnis bus
prie ko čia tos pagalvės lyg ir apie variklius kalba buvo
Ooo, žinomas allroadas
sveikinu su nauju graziu pirkiniu
Citata iš: Evaldas 2009 Rugsėjo 17, 08:55:49 Ooo, žinomas allroadas Buvęs vieno pažįstamo allroad, tik man atrodo po pas dar vieną žmogų ji pabuvo prieš tave. Policajus važinėjo
Citata iš: Evaldas 2009 Rugsėjo 17, 10:30:59 Citata iš: Evaldas 2009 Rugsėjo 17, 08:55:49 Ooo, žinomas allroadas Buvęs vieno pažįstamo allroad, tik man atrodo po pas dar vieną žmogų ji pabuvo prieš tave. Policajus važinėjona ir kaip ar turėjo jis vargų su juom ??
Bent jau aš didesnių problemų dėl jos negirdėjau
Evaldai kur farų stikliukus gaut ?? galim ir neoriginalus...
Paieškok ogmitoje ar signedoje? O kam tau jie? Atopoliruok ir viskas.
Citata iš: Evaldas 2009 Rugsėjo 17, 11:09:17 Paieškok ogmitoje ar signedoje? O kam tau jie? Atopoliruok ir viskas.typo pačiam poliruot ??kažko vakar mėginau trinti tai sunkiai sekėsi...