paspausk pats savo nuorodą ir pažiūrėk ko ten ieško - "rice cars"
tipo tų mašinas su ryžiais norėjai parodyt. Tai man neaišku, ką norėjai parodyt 
Tai kam man spaust, jeigu aš pats parašiau ... O jeigu tu visiškai nesupranti kas yra "rice" ne tiesiogine prasme, o tik šiaip žodis pritaikytas atitinkamam terminui, tai aš tau paskaitos neskaitysiu čia ... Pasidomėk pats - use google

Tenorėjau pasakyti, kad su tais bling bling ratais buvo persistengta ... Žmogus norėjo kaip geriau - 'gavosi' kaip visada ...
Ars, tavo vietoi maziau kritikuociau... pats tai su paprsatule audi su paprasciausais ratais...
kartoju dar karta liaudziai patinka mano ratai.... gyvai masina kitaip ziurisi 
Kiek norėsiu tiek ir kritikuosiu ... Kad tik pas visus tokios paprastulės Audi būtų, tai būtų labai gerai

O ratai standartiniai ir ne patys paprasčiausi, kokie buvo ir man dėl jų tikrai ne gėda, nors jie ir nėra gražūs, būtų gėda jei būtų tokie kaip tavo ir nesvarbu patiktų jie liaudžiai ar ne ... Nes dėt tokius ratus, yra tolygu daryt downgrade'ą ... Juolab, kad originalūs S'o ratai tūkstantį kartų gražesni ir dar tūkstantį kartų labiau DERA prie automobilio ... Na, bet svarbu tau patinka ir gerai ... Gali didžiuotis savim

Gal nebe atrašykit jūs nieko, nes jau atsibodo man čia bandyt kažką įrodinėti ... Patys provokuojate mane jau kokį 5 kartą ... Gi pasakiau vieną kartą, kad tie ratai netinka šitai audi (netiktų apskritai jokiai audi) ir viskas, nori priimi kritiką nori ne, o dabar bando man įrodyt, kad jie tinka audi ...
Žodžiu peace, nes aš pats čia trumpinuosi sau gyvenimą bergždžiai diskutuodamas ...