Pvz, sitie ratai irgi ant a8 nepasakyciau kad turetu tikt pagal stiliu, bet kai uzsidejo jie tikrai achujibitilnai atrodo...
http://images.plius.lt/beta.plius.lt/images/anns/autoplius/lengvieji-automobiliai/1060/70/normal_0.jpg
nors neabejoju kad rajono dizaineriai vel ispizdavos 
Ir kodėl taip manai? Šitie ratai dar visai

atrodo ...
po perskaitytu diskuju,susidare nuomone,kad lietuva didelis kaimas,ir prisirises prie eiliniu ratu ir t.t,pamate kazka imantresnio,tai piestu stojas,nes matai pagal juos tu drysai kazka ydomesnio pasidaryt,Andriau spjauk y visus,jei tie ratai tau tinka,tai vazinek y sveikata
svarbiausia,kad sustojes prie sankryzos nepamatysi kokio golfo su tokiais pat ratais 
Aš tikrai nesu prieš išskirtinius ratus, jeigu susidarė toks įspūdis, tai sorry ... Aš esu prieš tik bling bling american style shit ant Audi taip pat, beveik visų kitų Vokiškų, bei daugumą kitų Europietiškų bei Japoniškų automobilių ... Nes čia dar tik spiner'ių betrūksta ir nigeriai galėtų didžiuotis

Baisiausia tai, kad čia yra "susportintas" automobilis, na kaip bebūtų S8 ne= A8, tai orientacija į sportiškesnio dizaino ratus būtų kur kas tikslingesnė

Arba jau konkrečiai reikia sukti link DUB stiliaus ir kiek kardinaliau keisti visą automobilį (air suspension'as, audio aparatūra, LCD ekranai reikia nereikia ir t.t.), kas dažniausiai yra daroma tik dėl show, tokiu atveju sueina ir tokie ratai ...
as nesuprantu kaip isvis atsiranda tokiu drasiu zmoniu tiek akis draskyti
Kur tu įžvelgi akių draskymą, kad ir perkeltine prasme? Akis čia visiems drasko tik vienas asmuo, neminėsiu kuris ...
visada labiau mylesi masina ne kai aplinkiniai sakys kad ji grazi, o kai kiekviena karta sesdamas i ja mintyse galvosi, "blemba visai neblogai atrodo". Kol tau ji atrodys neblogai, tol tu masina ir eksploatuosi. O tokie rajono dizaineriai kaip ars tai galetu savsem patylet. Pasakei kad netinka, ir vsio, nebegryzk, bet dar reik irodinet savo tiesa, kad netinka ir bla bla, kas tinka ir kas netinka nei vienas zmogus negali pasakyt siam forume, deja, gali pasakyt tik kad butent tam zmogui atrodo kad netinka. Uz mases sneket nereiketu.
Patylėt tai čia tu galėtum ... Reikės ir grįšiu, čia yra laisvas forumas, tai aš turiu teisę atrašyti į man skirtą repliką ... O, kad savas automobilis yra labiau mylimas, tai faktas, visuomet taip buvo ir bus ... Ir deja, šitame forume yra bent jau vienas žmogus (ne aš) kuris tikrai turi pakankamai kompetencijos pasakyti tinka ar ne