Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Andrius001 garažas... Phaeton V10 TDI...  (Skaityta 115406 kartus)

Neprisijungęs Andrius001

• Įrašai: 2287
    • Žiūrėti profilį
Re: Andrius001 Audi A8L-S8 garažas...
« Atsakymas #200: 2009 Gegužės 16, 23:32:05 »
Ok tyliu ... Ir toliau būkit pajuokos objektais ...

Spausk čia, jei dar nesupranti ką mėginau pasakyti

Sėkmės ;)
Ars, tavo vietoi maziau kritikuociau... pats tai su paprsatule audi su paprasciausais ratais...
kartoju dar karta liaudziai patinka mano ratai.... gyvai masina kitaip ziurisi ;)
« Paskutinį kartą keitė: 2009 Gegužės 17, 00:25:27 sukūrė Andrius001 »

Neprisijungęs Ars

• Įrašai: 533
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #201: 2009 Gegužės 17, 01:43:17 »
paspausk pats savo nuorodą ir pažiūrėk ko ten ieško - "rice cars"  :-] tipo tų mašinas su ryžiais norėjai parodyt. Tai man neaišku, ką norėjai parodyt  :D
Tai kam man spaust, jeigu aš pats parašiau ... O jeigu tu visiškai nesupranti kas yra "rice" ne tiesiogine prasme, o tik šiaip žodis pritaikytas atitinkamam terminui, tai aš tau paskaitos neskaitysiu čia ... Pasidomėk pats - use google ;)
Tenorėjau pasakyti, kad su tais bling bling ratais buvo persistengta ... Žmogus norėjo kaip geriau - 'gavosi' kaip visada ...

Ars, tavo vietoi maziau kritikuociau... pats tai su paprsatule audi su paprasciausais ratais...
kartoju dar karta liaudziai patinka mano ratai.... gyvai masina kitaip ziurisi ;)
Kiek norėsiu tiek ir kritikuosiu ... Kad tik pas visus tokios paprastulės Audi būtų, tai būtų labai gerai ;) O ratai standartiniai ir ne patys paprasčiausi, kokie buvo ir man dėl jų tikrai ne gėda, nors jie ir nėra gražūs, būtų gėda jei būtų tokie kaip tavo ir nesvarbu patiktų jie liaudžiai ar ne ... Nes dėt tokius ratus, yra tolygu daryt downgrade'ą ... Juolab, kad originalūs S'o ratai tūkstantį kartų gražesni ir dar tūkstantį kartų labiau DERA prie automobilio ... Na, bet svarbu tau patinka ir gerai ... Gali didžiuotis savim ;)

Gal nebe atrašykit jūs nieko, nes jau atsibodo man čia bandyt kažką įrodinėti ... Patys provokuojate mane jau kokį 5 kartą ... Gi pasakiau vieną kartą, kad tie ratai netinka šitai audi (netiktų apskritai jokiai audi) ir viskas, nori priimi kritiką nori ne, o dabar bando man įrodyt, kad jie tinka audi ...

Žodžiu peace, nes aš pats čia trumpinuosi sau gyvenimą bergždžiai diskutuodamas ...

Neprisijungęs Andrius001

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #202: 2009 Gegužės 17, 03:27:27 »
paspausk pats savo nuorodą ir pažiūrėk ko ten ieško - "rice cars"  :-] tipo tų mašinas su ryžiais norėjai parodyt. Tai man neaišku, ką norėjai parodyt  :D
Tai kam man spaust, jeigu aš pats parašiau ... O jeigu tu visiškai nesupranti kas yra "rice" ne tiesiogine prasme, o tik šiaip žodis pritaikytas atitinkamam terminui, tai aš tau paskaitos neskaitysiu čia ... Pasidomėk pats - use google ;)
Tenorėjau pasakyti, kad su tais bling bling ratais buvo persistengta ... Žmogus norėjo kaip geriau - 'gavosi' kaip visada ...

Kiek norėsiu tiek ir kritikuosiu ... Kad tik pas visus tokios paprastulės Audi būtų, tai būtų labai gerai ;) O ratai standartiniai ir ne patys paprasčiausi, kokie buvo ir man dėl jų tikrai ne gėda, nors jie ir nėra gražūs, būtų gėda jei būtų tokie kaip tavo ir nesvarbu patiktų jie liaudžiai ar ne ... Nes dėt tokius ratus, yra tolygu daryt downgrade'ą ... Juolab, kad originalūs S'o ratai tūkstantį kartų gražesni ir dar tūkstantį kartų labiau DERA prie automobilio ... Na, bet svarbu tau patinka ir gerai ... Gali didžiuotis savim ;)

Gal nebe atrašykit jūs nieko, nes jau atsibodo man čia bandyt kažką įrodinėti ... Patys provokuojate mane jau kokį 5 kartą ... Gi pasakiau vieną kartą, kad tie ratai netinka šitai audi (netiktų apskritai jokiai audi) ir viskas, nori priimi kritiką nori ne, o dabar bando man įrodyt, kad jie tinka audi ...

Žodžiu peace, nes aš pats čia trumpinuosi sau gyvenimą bergždžiai diskutuodamas ...

stumi tankus... žiauriai...

Neprisijungęs Ars

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #203: 2009 Gegužės 17, 03:57:36 »
Pirmą kartą girdžiu tokį posakį, tad nelabai supratau ką turi omenyje ...

Neprisijungęs Andrius001

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #204: 2009 Gegužės 17, 04:22:54 »
Pirmą kartą girdžiu tokį posakį, tad nelabai supratau ką turi omenyje ...

kad nusipezdi žiauriai...

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
  • Įrašai: 13709
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #205: 2009 Gegužės 17, 09:36:26 »
JOMAJO, jūs dėdami savo auto foto tikitės tik teigiamų natsiliepimų ??
tada geriau tų foto nedėt.

Neprisijungęs Banzaii

• Įrašai: 219
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #206: 2009 Gegužės 17, 11:51:27 »
Ok tyliu ... Ir toliau būkit pajuokos objektais ...

Spausk čia, jei dar nesupranti ką mėginau pasakyti

Sėkmės ;)
O gal ta liaudis tiesiog nenorejo taves izeisti sakydama tiesa i akis? Nes ir man tie ratai ant tokios auto atrodo baisiai...

Neprisijungęs DM

• Įrašai: 1556
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #207: 2009 Gegužės 17, 12:06:54 »
:)

kokie baisus ratai... andriau sugadinai masinos isvaizda su sitais ratais ... ;( ;(

Neprisijungęs MAUZERIS

• Įrašai: 193
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #208: 2009 Gegužės 17, 16:16:33 »
marozas tai senis saltis :-]

Neprisijungęs Ars

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #209: 2009 Gegužės 17, 18:25:37 »
kad nusipezdi žiauriai...
Nebenervink, ok ... Aš pasakiau, kad šitie ratai netinka prie audi, jis bandė įrodyt, kad tinka - sekėsi ne kaip, tai dabar 'nuopeza' dar vadint pradėjo ... Atsigauk gal tu vieną kartą, su tokiais savo pareiškimais ... Jei tau taip tinka ir atrodo gražiai, tai valio - važinėk į sveikatą, man nuo to tikrai blogiau nebus ... Ar dabar kiekvienam pasakiusiam, kad tie ratai netinka savaitę aiškinsi priešingai?

Neprisijungęs rafinuotas

• Įrašai: 3412
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #210: 2009 Gegužės 17, 18:31:54 »
visada labiau mylesi masina ne kai aplinkiniai sakys kad ji grazi, o kai kiekviena karta sesdamas i ja mintyse galvosi, "blemba visai neblogai atrodo". Kol tau ji atrodys neblogai, tol tu masina ir eksploatuosi. O tokie rajono dizaineriai kaip ars tai galetu savsem patylet. Pasakei kad netinka, ir vsio, nebegryzk, bet dar reik irodinet savo tiesa, kad netinka ir bla bla, kas tinka ir kas netinka nei vienas zmogus negali pasakyt siam forume, deja, gali pasakyt tik kad butent tam zmogui atrodo kad netinka. Uz mases sneket nereiketu.

adavai

• Svečias
« Atsakymas #211: 2009 Gegužės 17, 18:36:44 »
jei neklystu,savaitgali klp ja maciau gyvai,tai vaizdas tikrai isskirtinis,ir atrodo graziai  (+) o neto,kad uzsidedi tokius kuriu pilnos gatves,ir dziaugies gyvenimu,kiekvienas nori kad jo auto issiskirtu is minios,su tais ratais andriui tikrai pavyko  Oo)

Neprisijungęs rafinuotas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #212: 2009 Gegužės 17, 18:58:06 »
adavai , su tavim du tukstancius kartu sutinku. AUtomobilis ir puosiamas kad jis butu ir grazus ir isiskirtu is minios.

Pvz, sitie ratai irgi ant a8 nepasakyciau kad turetu tikt pagal stiliu, bet kai uzsidejo jie tikrai achujibitilnai atrodo...
http://images.plius.lt/beta.plius.lt/images/anns/autoplius/lengvieji-automobiliai/1060/70/normal_0.jpg
nors neabejoju kad rajono dizaineriai  vel ispizdavos :D

Neprisijungęs Andrius001

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #213: 2009 Gegužės 17, 21:05:39 »
jei neklystu,savaitgali klp ja maciau gyvai,tai vaizdas tikrai isskirtinis,ir atrodo graziai  (+) o neto,kad uzsidedi tokius kuriu pilnos gatves,ir dziaugies gyvenimu,kiekvienas nori kad jo auto issiskirtu is minios,su tais ratais andriui tikrai pavyko  Oo)
adavai , su tavim du tukstancius kartu sutinku. AUtomobilis ir puosiamas kad jis butu ir grazus ir isiskirtu is minios.

Pvz, sitie ratai irgi ant a8 nepasakyciau kad turetu tikt pagal stiliu, bet kai uzsidejo jie tikrai achujibitilnai atrodo...
http://images.plius.lt/beta.plius.lt/images/anns/autoplius/lengvieji-automobiliai/1060/70/normal_0.jpg
nors neabejoju kad rajono dizaineriai  vel ispizdavos :D

dėkui jums :)

Neprisijungęs Andrius001

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #214: 2009 Gegužės 17, 21:06:47 »
:)

kokie baisus ratai... andriau sugadinai masinos isvaizda su sitais ratais ... ;( ;(
o kas liečia tavo ir mano ratų tai už tokius kaip tavo niekada neatiduočiau 8k litų... tikrai neverti ir mašinos beje irgi nepuošia ;)

Neprisijungęs Karolis080

• Įrašai: 5466
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #215: 2009 Gegužės 17, 21:19:34 »
Jie visai gerai atrodytų jei būtų bent dviems coliais didesni :)

adavai

• Svečias
« Atsakymas #216: 2009 Gegužės 17, 21:35:35 »
po perskaitytu diskuju,susidare nuomone,kad lietuva didelis kaimas,ir prisirises prie eiliniu ratu ir t.t,pamate kazka imantresnio,tai piestu stojas,nes matai pagal juos tu drysai kazka ydomesnio pasidaryt,Andriau spjauk y visus,jei tie ratai tau tinka,tai vazinek y sveikata  ;) svarbiausia,kad sustojes prie sankryzos nepamatysi kokio golfo su tokiais pat ratais  (h)

Neprisijungęs Andrius001

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #217: 2009 Gegužės 17, 21:37:51 »
po perskaitytu diskuju,susidare nuomone,kad lietuva didelis kaimas,ir prisirises prie eiliniu ratu ir t.t,pamate kazka imantresnio,tai piestu stojas,nes matai pagal juos tu drysai kazka ydomesnio pasidaryt,Andriau spjauk y visus,jei tie ratai tau tinka,tai vazinek y sveikata  ;) svarbiausia,kad sustojes prie sankryzos nepamatysi kokio golfo su tokiais pat ratais  (h)
taip ir padarysiu :) tuo labiau kad nežadu jų keisti...

Neprisijungęs a200

• Įrašai: 1765
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #218: 2009 Gegužės 17, 21:44:34 »
teisingai pastebeta (y) zmogus tikrai išsiskirs is kitu

Neprisijungęs kipshas

• Įrašai: 660
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #219: 2009 Gegužės 17, 23:45:25 »
as nesuprantu kaip isvis atsiranda tokiu drasiu zmoniu tiek akis draskyti

Neprisijungęs Ars

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #220: 2009 Gegužės 19, 00:39:41 »
nors neabejoju kad rajono dizaineriai vel ispizdavos :D
Ir kodėl taip manai? Šitie ratai dar visai (y) atrodo ...

Aš tikrai nesu prieš išskirtinius ratus, jeigu susidarė toks įspūdis, tai sorry ... Aš esu prieš tik bling bling american style shit ant Audi taip pat, beveik visų kitų Vokiškų, bei daugumą kitų Europietiškų bei Japoniškų automobilių ... Nes čia dar tik spiner'ių betrūksta ir nigeriai galėtų didžiuotis :D Baisiausia tai, kad čia yra "susportintas" automobilis, na kaip bebūtų S8 ne= A8, tai orientacija į sportiškesnio dizaino ratus būtų kur kas tikslingesnė ;)
Arba jau konkrečiai reikia sukti link DUB stiliaus ir kiek kardinaliau keisti visą automobilį (air suspension'as, audio aparatūra, LCD ekranai reikia nereikia ir t.t.), kas dažniausiai yra daroma tik dėl show, tokiu atveju sueina ir tokie ratai ...

as nesuprantu kaip isvis atsiranda tokiu drasiu zmoniu tiek akis draskyti
Kur tu įžvelgi akių draskymą, kad ir perkeltine prasme? Akis čia visiems drasko tik vienas asmuo, neminėsiu kuris ...

visada labiau mylesi masina ne kai aplinkiniai sakys kad ji grazi, o kai kiekviena karta sesdamas i ja mintyse galvosi, "blemba visai neblogai atrodo". Kol tau ji atrodys neblogai, tol tu masina ir eksploatuosi. O tokie rajono dizaineriai kaip ars tai galetu savsem patylet. Pasakei kad netinka, ir vsio, nebegryzk, bet dar reik irodinet savo tiesa, kad netinka ir bla bla, kas tinka ir kas netinka nei vienas zmogus negali pasakyt siam forume, deja, gali pasakyt tik kad butent tam zmogui atrodo kad netinka. Uz mases sneket nereiketu.
Patylėt tai čia tu galėtum ... Reikės ir grįšiu, čia yra laisvas forumas, tai aš turiu teisę atrašyti į man skirtą repliką ... O, kad savas automobilis yra labiau mylimas, tai faktas, visuomet taip buvo ir bus ... Ir deja, šitame forume yra bent jau vienas žmogus (ne aš) kuris tikrai turi pakankamai kompetencijos pasakyti tinka ar ne ;)

adavai

• Svečias
« Atsakymas #221: 2009 Gegužės 19, 07:31:43 »
Ars juk juk tu neperki ratu jei jie nepatinka tavo pazystamiem,svarbiausia tau patinka,tavo masina ir darai ka nori :) pvz as dabar vazineju su 4 golfu,tikiu kad dauguma audistu turi nekokia nuomene apie juos,bet man susisvilpt,svarbiausia,kad mane gerai veza ta masina,su minimaliom islaidom,kiek zmoniu tiek ir nuomoniu,juk kiekvienam neytiksi  :)

Neprisijungęs rafinuotas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #222: 2009 Gegužės 19, 10:38:10 »
Ars juk juk tu neperki ratu jei jie nepatinka tavo pazystamiem,svarbiausia tau patinka,tavo masina ir darai ka nori :) pvz as dabar vazineju su 4 golfu,tikiu kad dauguma audistu turi nekokia nuomene apie juos,bet man susisvilpt,svarbiausia,kad mane gerai veza ta masina,su minimaliom islaidom,kiek zmoniu tiek ir nuomoniu,juk kiekvienam neytiksi  :)

Ka tada kalbet apie mano bmw? :D cia isvis peilis audinem :D :D
bet siaip tai as bendrauju ne su masinom o su zmonem :D

adavai

• Svečias
« Atsakymas #223: 2009 Gegužės 19, 19:02:37 »
bmw netik audinem peilis :-] :-] :-]

Neprisijungęs rafinuotas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #224: 2009 Gegužės 21, 21:21:34 »
grazus andriaus ratai, realiai tikrai graziai ir iskirtinai atrodo, super! uzsidesi rastavkes 2.5cm isvis nerealiai atrodys.