Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: a6 c6  (Skaityta 93269 kartus)

Neprisijungęs TadasA6

• Įrašai: 3
    • Žiūrėti profilį
Re: a6 C5
« Atsakymas #225: 2013 Birželio 07, 01:28:05 »
Aha aš irgi žiūrėjau, kad jau 4-as savininkas esu,  :D bet dabar jau neberodo tokios info www.vta.lt :(
Bet ar tu tikrai ne 3-ias savininkas buvai ? Tikrai negalėjau pirkt iš kažko kito ir ant pirkimo- pardavimo sutarties buvo Artūras.
Ir dar juk su pačiu tavim kalbėjau ir derinau dėl auto, kai išvykęs buvai. Keista...

Na, o kas su ja nutiko per tuos nepilnus metus yra tai, kad ji genda pastoviai ir per tą laiką nuo įsigijimo jau esu išleidęs + - ~4000,- lt.
Galėsiu pavardint sąrašiuką, kas tvarkyta :D
Nežinau ar čia man taip nepasisekė su pirkiniu ar čia tiek apskritai kainuoja audi išlaikyt.
Nes prieš tai važinėjau su fordu, tokių investicijų tikrai nereikėjo (nekreipiant dėmesio į komforto nebuvimą)
Taigi ant tos audi yra padėta apie ~14k lt

Na ,o dabar kita medalio pusė:
pastarojo mėnesio įvykiai: 2 avarijos ,gerai kad ne aš kaltininkas  :bedantis:

Nr.1 žiede Klaipėdoje persirikiuojanti mergina nubraukė dešinės pusės priekį.
Draudimo išmoka - 3300

Nr. 2 Neblaivus vairuotojas stipriai atsitrenkė į galą, (čia gegužės 30) įdėsiu foto, bet joje žala neatrodo baisi kokia yra realiai
Draudimo išmoka bus - 5300 ,kurios dar negavau, laukiu kol medžiaga bus perduoda teismui.

Su auto dar važinėju, bet jau neremontuosiu, per daug investicijų būtų ir rinkos vertės jau nebegaučiau, o dar problemos su automatu (leidžia tepalą)

Taigi likimas jos liūdnas, parduosiu visą arba dalimis. Na nebent kas nusipirks ir norės tvarkytis.
bendroje sumoje iš draudimo bus atgauta 8600 , tai dar lieka atgaut 5400 ,kad išlipčiau be nuostolių.

dar viena foto kol buvo sveika:

paskutinis eismo įvykis:

kaltininko stabdymo žymės, čiuožė 88 metrus ,kas išeina apie ~130 km/h ,mieste leistinas 50 km/h o dar čia ryte kai visi važiuoja i darbus o vaikai eina į mokyklas:

dar viena:

Tai vat, tokie reikalai  :bedantis: