Labas,
Svečias
. Prašome
prisijungti
arba
užsiregistruoti
. Did you miss your
activation email?
Labas,
Svečias
. Prašome
prisijungti
arba
užsiregistruoti
. Did you miss your
activation email?
1 valandą
1 dieną
1 savaitę
1 mėnesį
Visada
Prisijungti naudojant vartotojo vardą, slaptažodį ir sesijos trukmę
Pradžia
Paieška
Kalendorius
Prisijungimas
Registruoti
Startline chip tunning
Lietuvos Audi klubo forumas
»
AUDI klubo forumas
»
Forumo dalyvių auto garažas
»
A100 2.5 TDI 90m 1T 88kw (paskutines akimirkos 24 psl)
»
Žinutė #444408
« ankstesnis
sekantis »
Spausdinti
Puslapiai:
1
...
7
8
[
9
]
10
11
...
15
Žemyn
Autorius
Tema: A100 2.5 TDI 90m 1T 88kw (paskutines akimirkos 24 psl) (Skaityta 27656 kartus)
Emer
Vilniaus miestas
Įrašai: 978
Re: A100 2.5 TDI 90m 1T 88kw (jau sudetos el V8 sedines foto 11psl)
«
Atsakymas #200
:
2009 Liepos 26, 11:02:54 »
buvo viskas taip tevukas papraše 100nes mano kad su priekaba išvežt nereikalingus daiktus i kaima nes pas jo a6 dar nepajungta rozete yra taigi nusprende mano pasiskolint nelabai norejau duot bet galu gale pagalvojau na ka tevukas gali padaryt atsargiai gi važineja visa laika nedrasko tos masinos nu galvoju tegul pasiima diena kaip nors ištversiu beto paliko man savo A6 jei netyčia man mašinos prireiktu tik aš padejau sukraut daiktus i priekaba ir dar nespejau nueit iki namu praejo apie 15min skambina mama
sužinojes tokias naujenas ejau namo keikdamas per visa gatve ir net neatsimenu kaip daejau pasiemiau A6 kad priviažiot i ivikio vieta privažiaves prie sankrižos ir pamates toki vaizda pradejo begt ašaros prastovejau 2 žalius šviesoforus nes nieko negalejau padaryt veliau privažiaves išaiškejo kad tevukas pradejo važiot per raudona šviesa ir atsitrenke i mikro pravažiojanti autobusiuka , autobusiukas nuskrido pora metru i šona ir atsistojo priekiu i atvirkštine puse smugis buvo daugiau ne tiesus nes pas teva dar nebuvo greičio todel busas visa prieki nuneše i šona lužo net vairo kolonele ir usikirto pav deže mašna teko gabent tralu i garaža :/
«
Paskutinį kartą keitė: 2009 Liepos 26, 11:05:14 sukūrė Emer
»
Prisijungęs
Spausdinti
Puslapiai:
1
...
7
8
[
9
]
10
11
...
15
Viršun
« ankstesnis
sekantis »
Lietuvos Audi klubo forumas
»
AUDI klubo forumas
»
Forumo dalyvių auto garažas
»
A100 2.5 TDI 90m 1T 88kw (paskutines akimirkos 24 psl)
»
Žinutė #444408