Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: A100 2.5 TDI 90m 1T 88kw (paskutines akimirkos 24 psl)  (Skaityta 24661 kartus)

Neprisijungęs Emer

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 978
    • Žiūrėti profilį
užvakar t.y penktadieni savanoriu zemaites sankrižoje apie11 val šimtine buvo suniokota neataisomai  :-{ :-{ :-{

Neprisijungęs Emer

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį
buvo viskas taip tevukas papraše 100nes mano kad su priekaba išvežt nereikalingus daiktus i kaima nes pas jo a6 dar nepajungta rozete yra taigi nusprende mano pasiskolint nelabai norejau duot bet galu gale pagalvojau na ka tevukas gali padaryt atsargiai gi važineja visa laika nedrasko tos masinos nu galvoju tegul pasiima diena kaip nors ištversiu beto paliko man savo A6 jei netyčia man mašinos prireiktu tik aš padejau sukraut daiktus i priekaba ir dar nespejau nueit iki namu praejo apie 15min skambina mama  (z) sužinojes tokias naujenas ejau namo keikdamas per visa gatve ir net neatsimenu kaip daejau pasiemiau A6 kad priviažiot i ivikio vieta privažiaves prie sankrižos ir pamates toki vaizda pradejo begt ašaros prastovejau 2 žalius šviesoforus nes nieko negalejau padaryt veliau privažiaves išaiškejo kad tevukas pradejo važiot per raudona šviesa ir atsitrenke i mikro pravažiojanti autobusiuka , autobusiukas nuskrido pora metru i šona ir atsistojo priekiu i atvirkštine puse smugis buvo daugiau ne tiesus nes pas teva dar nebuvo greičio todel busas visa prieki nuneše i šona lužo net vairo kolonele ir usikirto pav deže mašna teko gabent tralu i garaža  :/  :-{ :-{ :-{ :-{ :-{ :-{ :-{ :-{
« Paskutinį kartą keitė: 2009 Liepos 26, 11:05:14 sukūrė Emer »

Neprisijungęs egis

• Įrašai: 4012
    • Žiūrėti profilį
uzuojauta, gaila kai priziurima auto sudauzo, o ypac kaip ne pats dar sudauzai. ti daba tevukas gaus atiduoti A6 uz moraline ir finansine kompensacija ? :D

Neprisijungęs Emer

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį
ne neduos jis man nieko nes ta 100ne jis man kaip ir atidaves buvo bet vistiek jaučiu skaite kad čia jo mašina dbr su saabu važineju bet net nemanau jo pasilikt  :E parduosiu navara pasiimsiu dadesiu dar ir jieškosiu kitos mašinos

Neprisijungęs tauciuxxs

• Įrašai: 793
    • Žiūrėti profilį
uzuojauta del audines  :/ teisingas varikliukas buvo.. salonas..........

Neprisijungęs StingerX

• Dalys
  • Įrašai: 2626
    • Žiūrėti profilį
Jooo.. nekas. Uzuojauta. Foto nebus? Idomu butu pamatyt kaip ten tas vaizdelis atrode..

Neprisijungęs Emer

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį
foto bus siandien kai i garaža nuvažiosiu po piet maždaug  :/

Neprisijungęs a200

• Įrašai: 1765
    • Žiūrėti profilį

Neprisijungęs quattre

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 2328
    • Žiūrėti profilį
gaila. Nenukabink nosies,taip jau buna kartais... Svarbiausia be jokiu auku (+)

Neprisijungęs Emer

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį
jo aš irgi labai džiaugios kad be auku viskas išejo

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 18295
    • Žiūrėti profilį
 :[ :[ :[ kaip gaila, kiek pamenu vienintelis 1T čia buvo šiuo metu, tai jei šitas jau nebevažiuos tai nelieka nei vieno... Užuojauta. Spėju iš jos teliko tik salonas, varikliui šakės? Gaila labai silkutės, ypač kai tiek meilės įdėjai. Laikykis, sėkmės

Neprisijungęs Carls

• Įrašai: 97
    • Žiūrėti profilį
Reiktu butinai gedulingus pietus uzhsakyt...  :V

Neprisijungęs Emer

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį
:[ :[ :[ kaip gaila, kiek pamenu vienintelis 1T čia buvo šiuo metu, tai jei šitas jau nebevažiuos tai nelieka nei vieno... Užuojauta. Spėju iš jos teliko tik salonas, varikliui šakės? Gaila labai silkutės, ypač kai tiek meilės įdėjai. Laikykis, sėkmės
variklis sveikas atrodo kai ardysiu išaiškes atsirado tokia mintis daritis tavo projekta neuzbaigta gal atsimeni kažkada tai buvai sukures tema ?? jau nebe pamenu kaip vadinasi bet norejai 1T quattro padaryt :V jaučiu aš pradesiu igivendint šita projekta tik 1T jau bus nebe stock  o biski babursiu žiuresiu kas išeis nežianau kada pradesiu bet jaučiu tam projektui jieškosiu a200 20v nes ten kebulas sustiprintas 

Neprisijungęs Emer

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį
Reiktu butinai gedulingus pietus uzhsakyt...  :V
kazkas panasaus ir buvo ir padejo paruošt man mano mergina pasedejom paminejom išgerem alaus :)

Neprisijungęs Emer

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį
uzuojauta zmogau  ff pats nesenai turejau c3,galiu pasakyti-masina verta pagarbos. net ir dabar persedus i c4,neiseina is galvos buvusi c3,kuri (jei tvarkinga) daug pranasesne kebulu ir komfortabilumu uz c4. laikykis, atiduodu pagarba c3  :(
ačiu visiems kas taip gerai supranta mane  :(

Neprisijungęs quattro

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 3672
    • Žiūrėti profilį
Na , užuojauta , tikrai , labai jau nesmagiai čia išėjo ir svarbiausia netikėtai...
Aš manau , kad tau ne kartą atėjo tokia mintis: "O juk galėjau neskolint..."  8:8 Negraži mintis , bet vienaip ar kitaip dar ją turėtum sveiką  :V
Na žodžiu , nenusimink , o va jau ir projektai sukasi galvoj (h)

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
Taip, ta tema yra čia http://www.audiklubas.com/forumas/index.php/topic,13281.0.html
Na žo linkiu materialiai praturėti ir toliau pasiimti kokią audi, jei silkutė mirė, juk jos jau neprikelsi.
Šiaip aš vis 1T prisimenu, ir galvoju jei draginčiau su 3B ir 1T, kaip 3b parūkytų nuo 1T iki 2500rpm, kartais pasiilgstu tos dyzeliškos traukos, bet zylo išsižadėti nesiruošiu. Na dabar svarbiausia kad tik pinigų būtų, kad galėtum naujais reikalais užsiiminėti, greičiau praeis tas durnas jausmas dėl sukaltos silkės

Neprisijungęs Klaustukas

• viską matau
  • Įrašai: 7027
    • Žiūrėti profilį
mačiau tą silkę sudaužytą, kaip tik teko važiuot per tą sankryžą pro šalį...... pačios avarijos nemačiau........ priekį užrietė nevaikiškai.....

Neprisijungęs AAH

• Įrašai: 129
    • Žiūrėti profilį
Šiaip aš vis 1T prisimenu, ir galvoju jei draginčiau su 3B ir 1T, kaip 3b parūkytų nuo 1T iki 2500rpm,

Na nemanau, kad zylas rukyt gautu nuo TDi prie zemu apsuku ;) 3B savo maximalu sukimo momenta 309nm vysto prie 1950rpm ir islaiko beveik 300nm iki 5000rpm ;) Ir be to, koks cia dragas, jei startuojama butu nuo laisvu apsuku  :P

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
Mintis ta, kad sveikatos žemose apsukose pasiilgau :)

Neprisijungęs Emer

• Vilniaus miestas
    • Žiūrėti profilį
ne galvoju kad bus dedama didele turba ir bus visiškai kitaip nei dabar t.y kuo daugiau apsuku tuo daugiau galios nenoriu kad prie 3500rpm galia dingtu  :f

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
ne galvoju kad bus dedama didele turba ir bus visiškai kitaip nei dabar t.y kuo daugiau apsuku tuo daugiau galios nenoriu kad prie 3500rpm galia dingtu  :f
Iš dyzelio benzą darysi? :D Na čia retai būna kad kas dyzelius bombina, bet pritariu visom keturiom, įdomu, sąlyginai nauja.

Neprisijungęs gataz

• Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 16828
    • Žiūrėti profilį
Nu as uz silkes, bet fanatizmas manau turi turet savo ribas irgi...
Tesla Model 3 SR+ 239kw, '19
Audi V8 206kw, '91

Neprisijungęs Domas

• 200 20v
  • Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
Fanatizmas ribų negali turėt. O čia šiaip nėra kažkoks stebuklas

Neprisijungęs gataz

• Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 16828
    • Žiūrėti profilį
Viskam yra savos ribos. Patys pagalvokit, subombinta masina, po to ja vel atstatinet tai ka zinau... Tuo labiau jei daryt quattro is suknezinto kevalo (!?)
Tesla Model 3 SR+ 239kw, '19
Audi V8 206kw, '91