Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: (HeroUnique) Audzi A4 b6  (Skaityta 26228 kartus)

Neprisijungęs herounique

• Įrašai: 732
    • Žiūrėti profilį
(HeroUnique) Audzi A4 b6
« Topic Start: 2010 Vasario 06, 20:52:02 »
Pradejau daugiau lankytis forume, jau ir mane gal daugiau kas esa pastebeja, tai ir as tada prodysiu savo masinele, su savo esamais padarytais jau darbais, ir busimais... iskarto sakau nepykit uz klaidas.  :)

Tai va kaip ir pristatau savo masinike:

Audi A4-b6-E8, 2001-12m. TDI 1.9, PD 96kw

Tiesa pasakius, sita masina pirkau nepats, nupirko mama :) kuri istrinko su mano dede o tai buvo pries 1metus 8 men. tada kaip dar valstybe buvo kazkiektais susinormalizavusi  :D , beto tada situ audiniu pasirinkimo beveik nebuvo, o audi butent todel , kad kiek dede turejo masinu , tai jos visos buvo tik audi nuo 200, 100, 80 ,90 iki s4 ir patare pirkti tik audi , zinojau , kad ziures toki modeli, bet kartu pirkime nedalyvavau (Reikejo buti kitur) tad, nupirko , ka dabar ir turiu. Gavau masina, nauja , bet gan gerai palauzita ir su atsuktu kilometrazu. Grizes i namus isejau i lauka ir pamaciau pirmaji vaizda:

is pirmo zvilgsnio ji man patiko, bet kaip paziurejau i jos tech bukle, as jos nepamylau, todel dar buvo , kad ir palauzydavau ja pats.. ir apskritai tai mano pirmoji masina tai kaip ir nlb supratau, kas ir kaip ten viskas, svarbu vaziuoja ir is lauko puses traukia paneles  :-]
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Vasario 06, 20:56:58 sukūrė herounique »